ÇOKLU

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

ÇOKLU
Yıllar önceydi hani şehirler arası otobüslerde sıgara içildiği sık sık otobüslerin bozulduğu zamandı.Şoförün iki arkasında İzmirden Marmarise yolculuktaydım. Ön sırada bir yaşlı teyze yanında genç ve çok güzelbir bayan oturuyordu.Yol boyunca konuşmuşlar ön sıralardaki herkezin kafasını şişirmişlerdi.Muğlaya geldiğimizde yaşlı teyze otobüsten inmiş kız yanlız kalmıştı.Kız sıgarasını çıkardı çakmağı yanmadı uğraştı olmadı.şoförden istedi sıgarasını yaktı.gökovaya geldiğimizde bir sıgara daha çıkarttı bana dönerek çakmak istedi ve gelip yanıma oturdu.Adının Neşe olduğunu yolculuk esnasında muhabbet etmeden duramadığını söyledi.Marmariste yazlıkları varmış ve evin 2 günlük tadilat işi olduğunu ve onları takip etmeye geldiğini anlattı yani kısaca gökovadan marmarise her şeyini anlattı.Eski garajda indikten sonra ona valizi için yardım ettim ve yemek yemeyi teklif ettim.Kabul etti yemeğide tanıdık lokantada veresiye ısmarladım.Kahveleri içerken onlara gidebileceğimizi ve 1 2 bira içebileceğimizi söyledi.O ana kadar sadece güzelliği karşısında iç geçirmiştim.
ama o andan itibaren aklımdan başka şeyler daha geçirmeye başladım.Neyse bende çok kirlendiğimi söyleyp evinin adresini aldıktan sonra eve gidip bir güzel temizlendim.ha bu arada adım murad 183 cm boyunda kumral ela gözlüyüm o zamanlar zıpkın gibiydim 25 yaşıdaydım ne olsa şidi ise 46.yaklaşık 1 saat sonra evinin kapısındaydım.Zile bastığımda bacaklarım zangır zangır titriyordu.Nede olsa evliydim ve ilk defa karımı aldatacaktım.Kapıyı açtığında saçlarında bir havlu ve bornozuyla kapıyı açtı bir anda bacaklarımın titremesi geçti ve aletime doğru kan hücum etti.beni yanaklarımdan öpüp salona davet etti.sora içeriye giddip penye bir elbise giyip geldi.Çok güzeeldi.birer bira aldık teybede sezen aksu koydu çok romantik bir ortam oluştu.
Neşe durmadan anlatıyor durmadan konuşuyordu.bense çekingenliğimden bir şey yapamıyor ilk hareketin ondan gelmesini bekliyordum.Neyse biralar iki oldu üç oldu derken cesaretimi toplayıp dudaklarına yapıştım.10 dakika kadar ayakta öpüşüp dans ettik sikim artık onun karnına doğru baskı yapmaya başlamıştı.ayaktayken elbisesini en alttan tutup çıkarttığımda vücudunun tüm güzelliği karşımdaydı.Sütyeninin sıyırıp aşağıya doğru kaydığımda hafif inilti başlamıştı.ben daha ilk memesini yalarken pantolunuma boşalmıştım bile.beni kollarımdan tutup kendine çekti ve koltuğa oturttu.kemerimi çözüp boşaldığımı anlayınca bozuldu.haliylen sikimde hafif inmişti.ona merak etmemesini söyledim ilkinde erken boşaldığımı ama artık sabaha kadar sikişebileceğimi söyleyince tekrar aletimi tutup yalamaya başladı.Tekrardan kalkmıştı ve ata biner gibi kucağıma oturup almıştı çok güzeldi.Bir süre bu şekilde devam ettikten sonra kasılıp oda boşaldı.ama ben devam ediyordum bana çok yorulduğunu söyledi hali kalmamıştı.onu alta yatırıp klasik pozisyonda kendimi kasarak bir önce boşslmak için uğraşmaya başladım ve 20 dakika sonra boşalabildim.ikimizde çok yorulmuştuk.birer bira daha ve duş alarak uyuya kaldık.Sabah oluncada hafif bir kahvaltı yaptık ve vedalaşarak ayrıldık çünkü onun evde yaptırılacak işleri vardı ve gecede istanbula dönecekti ikimizde çok memnun kalmıştık.Ona iş yerimin telefonunu verdim bir şeye ihtiyacı olursa arayabileceğini söyledim ve ayrıldık.O andan itibaren evli ve bir çocuğum olduğu için büyük bir vicdan azabı çekmeye başladım..bu halde bütün günüm berbat geçmişti ama bir yandanda güzel geceyi düşünmedende edemiyordum.Akşam 7 civarı ofisin telefonu çaldığında arayan Neşeydi evin işleri bitmediğinden 1 gece daha kalacağını söyleyip beni tekrar davet etti.Ben hem vicdan azabı çekiyor ama ayaklarım koştura koştura Neşenin evine gidiyordu.Kapıyı çaldım Neşe aynı bir gün önceki gibi banyodan çıkmıştı boynuma sarıldı ıslak saçları yüzüme deydiğinde yine aletim sertleşmişti.birer bira getirdi.biraz muhabbet ettik dikkat hikaye yeni başlıyor.Bana Marmaristen iki arkadaşınındaha geleceğini ve akşam çok eğleneceğimizden bahsediyordu.Canım sıkılmıştı.oda anlamıştı bozulduğumu sıkma canının deyip elini sikime attı şortumu sıyırım ağzına aldı diliyle yalıyor küçük ısırıklar atıyordu tabi bende daha 3 dakikada ağzına boşaldım.Şimdi bütün geceye hazırsın dedi anlamamıştım.kapı çaldı kapıyı açtı iki tane ri yarı cd eve girdi korkmuştum eleri votka ve bira doluydu.tanıştık ve ben gitmek istediğimi söyledim Neşeye güldü korkma dedi tamamen pasifler dedi.bırakmadı.
Biz başladık içmeye sünger gibi içiyorlardı ben korkudan fazla içmiyor onların bayat espirilerine gülmeye çalışıyordum Kafalar güzel olduğunda Neşe bana sarılıp öpmeye başladı. 1 yandanda diğerlerini takip etmeye çalışıyordum ne yapıyorlar diye .Neşeyle öpüşürken Şortumun aşağıya çekiştirildiğini farkettim.önümde domalmıştı diğeride bunun götünü yalıyordu.ama acayip zevk almıştım.Süper bir hatun la öpüşüyor bir cd sikimi yalıyor hemde ne yalama sanki yutuyor diğeride göt yalıyor acayip zevkliydi.Neşe sordu nasıl diye cevap vermedim .cd Yatağa geçelim dedi .Kalktık yürürken neşe en önde cd onun arkasında ben onon arkasındaydım tabi benimde arkamda bi cd daha tam yatak odasının kapısında neşe durunca arkasındaki neşeye sarıldı ve bir çırpıda neşenin üstündekileri çıkarttı Zaten bir neşe giyinikti.Bende durunca arkamdaki cd bana sarıldı arkamdan kollarını uzatıp sikimi tuttu ve 31 çekmeye başladı aleti çok küçüktü ama arkama deiyordu bir an çok zevk aldım ama daha ileriye gidemiyordu çünkü sertleşmiyordu.yatağa önce ben uzandım.69 pozisyonunda Neşe üstüme çıktı.Cd leri göremiyordum yine ama çok zevk alıyordum çünkü arka deliğimde bir ıslaklık vardı cd benim götümü yalıyor neşe aletimi yalıyor diğeride öbürküsünü yalıyordu.Böyle bir zevk yoktu.ikinci seferinde 45 dakika 1 saat sikişen ben yarım saatte tekrardan Neşennin ağzına boşalmıştım ama bu sefer sertliğimden bir şey kaybetmemiştim Neşe üstümden kalktığında Cd yatakta domalmıştı Neşe bana göz işaretiyle onu sikmemi istemişti.Çekinerek yanaştım halbukli benim aklım Neşenin götündeyi mecburen CD yi skmeye başladım 10 15 dakika sonra Cd sikini kaldırmadan boşaldı bu arada diğeri neşeyi yalıyordu.şimdi sırada diğeri vardı onun arakasına geçtim onuda 20 dakika siktim oda boşaldı ve ikiside yere uzandılar sırada neşe vardı onunda güzel götünü sikecektim yatağa yüzü koyun yatırdım elimle götünü ellediğimde götünün cd tükürükleriyle sırıl sıklam olduğunu nfarkettim direk sikimi soktum hafifçe bir inleme geldi Neşeden 5 dakika geçmeden neşe boşaldı 10 dakika sonrada ben neşeni götüne patladım.Müthiş bir geceydi ama ozamandan beri hala vicdan azabı çekiyorum.ve hala ara sıra öyle bir geceyi hayal ediyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ev Arkadaşımın Türbanlı Annesi! (4) ALINTI

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Ev Arkadaşımın Türbanlı Annesi! (4) ALINTI
Serhat göründü ilk önce, hemen ardından da Meryem Hanım. İkisi de çırılçıplaktı. Yıkanmışlardı, Meryem Hanım elindeki havluyla saçlarını kuruluyordu. Serhat’ın inik haldeki yarağı kasıklarına geliyordu.

Serhat çekyata uzanırken Meryem Hanım bir süre daha kuruladı saçlarını, ardından o da Serhat’ın yanına uzandı. Birbirlerine sarıldılar. Serhat Meryem Hanımın götünün yanaklarını okşuyor, avuçluyordu. Meryem Hanımsa onun göğsünü öperken bir eliyle de yarağını kavramış okşuyordu. Sikişmiş, banyo yapmış, şimdi de ağır tempoda sevişiyorlardı.

Serhat Meryem Hanımın iri memelerini öpmeye, emmeye başladı az sonra. Kaba, iri elleriyse çıplak vücudunda geziniyor, kalçalarını, karnını okşuyordu sürekli. Meryem Hanım buna Serhat’ın yarağını sıvazlayarak yanıt veriyor, onun çıplak göğsünde dudaklarını gezdiriyordu. Yarağım gitgide sertleşmeye başlamıştı. İkinci postanın öncesinde kıvama getiriyorlardı birbirlerini.

O ara kapının vurulduğunu duydum. Kulaklığa rağmen ‘Güm güm!’ diye gelen sesler beni korkuya düşürdü. Kulaklığı çıkardım ve “E, Efendim?” dedim heyecandan kekeleyerek. Kapının arkasından gelen Meryem Hanımın sesiyle daha da heyecanlanıp telaşlandım. “Burak, tatlı yer misin?” diye soruyordu. “Bir saniye!” dedim ve videoyu durdurup ekranı kapattım hemen.

Pantolonun önünde çadırı dikmiştim. Beni bu halde görürse ne yapardım? Kapıyı açtım, ama arkasına geçtim, başımı uzattım. Elinde bir tabak sütlaç vardı. “Rahatsız etmedim İnşallah?” deyince, “Yo, yok, müzik dinliyordum…” dedim. “Söylemeyi unuttum. Sütlaç yapıp dolaba koymuştum. Dolapta gene var, almak istersen çekinme!” dedi tabağı uzatarak. “Çok teşekkür ederim, zahmet oldu size!” dedim jestine karşılık. “Yok canım ne zahmeti!” dedi gülümseyerek.

Dakikalar önce salonda bakışlarımdan rahatsız olmuş gibi görünürken, şimdi karşımda gülümsemesini anlayamadım. Ama bunun sebebini öğrenmem gecikmedi. Meryem Hanım, “Şey diyecektim, bu telefonu ben çözemedim, Cemil de anlamadı. Sen nasıl kullanıldığını biliyor musun?” dedi. “Tabii, bakarım!” dedim. “Tamam, sütlacını ye, ondan sonra!” dedi yine gülümseyip.

Yatağımın üzerine oturup Meryem Hanımın yaptığı sütlacı kaşıkladım. Çok güzel yapmıştı, afiyetle yedim. Ekranımda kadının Serhat’la sevişmesini izlerken bir anda karşıma elinde bir tabak sütlaçla çıkmıştı. Doğrusu ilginç bir durumdu. Yarağımın sertliği yaşadığım heyecan ve korkuyla geçmişti çoktan. Yuvasına çekilmiş köstebek gibi gözden kaybolmuştu bir anda.

Salona geçtiğimde Meryem Hanım çekyatta oturuyordu. Cemil görünmüyordu. “Cemil yok mu?” diye sordum. “Yok, dışarı çıktı, arkadaşıyla buluşacakmış!” dedi. Akşam vakti evde yalnızdık. Meryem Hanım eve geldiğinden beri ilk defa böyle bir durum yaşanıyordu.

Telefon elindeydi. Çekyatın yanındaki sandalyeye oturdum, ama Meryem Hanım, “İstersen böyle gel!” dedi yanını göstererek. Çok heyecanlıydım, Meryem Hanımla ilk kez böylesine yakınlık kuruyordum. Telefonu verirken yine parmaklarım parmaklarına değdi. Bembeyaz yumuşacık, etli parmak uçları bile içimi bir hoş ediyor, beni heyecanlandırıyordu.

Çok bilinmeyen bir markanın dokunmatik bir telefonuydu. Alışmak için biraz kurcalamak gerekiyordu. Ben telefonla uğraşırken Meryem Hanım dikkatle bakıyordu. Heyecandan ölecektim sanki. Dakikalar önce bilgisayarımın ekranında deliler gibi sikişen, sevişen kadın şimdi yanı başımdaydı. Hacı yağı denilen biraz ağır bir koku geliyordu üzerinden, ama rahatsız edici değildi. Aksine Meryem Hanıma çok yakışan bir kokuydu.

Neyse ki birkaç dakika içinde çözmüştüm telefonu. Nasıl kullanacağını gösterdim kabaca. Parmaklarını uzatıp, “Şuraya mı dokunmam lazım, şöyle mi olacak?” gibi sorular soruyordu telefon elimde olduğu halde. Pantolonun altında yarağımın hafif hafif sertleşmeye başladığını fark ediyordum. Kendime hakim olmaya çalışsam da yapamıyordum.

Sonunda telefonu Meryem Hanıma verdim. “Eğer anlamazsanız gene gösteririm!” deyince, “Allah razı olsun, çok sağ ol!” dedi. Ardından kalkıp mutfağa geçti. Az sonra elinde bir tabak sütlaçla geldi ve sehpanın üzerine koydu. Bolca tarçın dökmüştü üstüne. Tekrar yanıma otururken, “Al ye bakalım!” dedi işaret ederek.

Teşekkür edip sütlacı yerken, “Senin annen baban nerde yaşıyordu?” diye sordu. “Muğla’da!” deyince, “Ha Muğla’da tamam, Cemil söylemişti de unuttum, kusura bakma!” dedi mahcup bir edayla. Ne iş yaptıklarını sorunca anlattım. “Ben de bizim Sivas’la İstanbul’dan başka bir yeri bilmiyorum. Hoş, Sivas’ta da evin içindeyim akşama kadar, bir yere çıktığım yok. Aslında kadın terzisiyim, ama bizim herif sağ olsun çalışmamı istemiyor. Burada da aynı, gene değişen bir şey yok. Cemil’e söylüyorum, çıkar beni dışarı, gezelim biraz, hava alalım diyorum, ama dinleyen kim. Kendine kız arkadaş bulmuş bir tane, şimdi de onun yanına gitti zaten. Oğlum anasını unuttu!” dedi gülümseyerek.

Demek Cemil kız arkadaş yapmıştı. Haberim yoktu bundan. Ne diyeceğimi bilmediğimden susmak en iyisiydi. Sessizce sütlacı yiyip bitirince, “Gene var, getireyim mi?” diye sordu. “Yok, zahmet etmeyin…” dedim utangaçça. “Afiyet olsun!” dedi. Kısa bir sessizlik oldu, odama gidip gitmeme konusunda kararsızdım.

“Senin var mı arkadaşın?” diye sorunca, “Efendim?” dedim heyecanla. “Arkadaşın, yani kız arkadaşın var mı?” diye sordu bu kez. Meryem Hanım muhabbeti ilerletiyordu. Kalbimin atışları hızlanmaya başladı. “Vardı, ama ayrıldık!” dedim. “Bu zamanda kızlar da bir acayip. Esk**en erkekler kız peşinde koşardı, şimdi kızlar erkek peşinde koşuyor. Al bizimkinin bulduğu mesela. Çorum’dan gelmiş buraya okumaya, ama akşamın bu saatinde elin adamıyla dışarlarda geziyor!” dedi. “Öyle, zaman değişti!” dedim dediklerini onaylıyormuş gibi yaparak. Meryem Hanıma göre zaman değişmiş kızlar erkek peşinde koşuyordu, ama kendisi de kocasının olmamasını fırsat bilip aşığı ile çatır çatır sikişiyordu.

“Bana müsaade…” dedim ayağa kalkıp. “Sütlaç istersen dolaptan al, bir tencere yaptım!” dedi gülümseyerek. “Sağ olun!” diyerek odama geçerken, Meryem Hanımın sandığım gibi biri olmadığını anladım. Yanında kocası, oğlu veya Serhat varken benden çekinir görünürken, kimse olmadığında rahat hareket ediyor, çekinmiyordu. Pazar günü börekten yiyebileceğimi söylemesi, kendisini taksiye bindirmemi istemesi de bunun bir işaretiydi.

Kapıyı yavaşça kilitledim ve bilgisayarın başına oturdum. Ekranı açtım, kulaklığı taktım. Kaldığım yerden devam ettim izlemeye. Az önce içerde, yanımda oturan, kokusunu aldığım, nefes alış verişlerini hissettiğim Meryem Hanım şimdi yine Serhat’la sevişiyordu.

Serhat memelerini öpüyor, emiyordu sürekli. Meryem Hanımsa, “Daha hızlı, hızlı em!” diyordu Serhat’a. Onun kel kafasını, omuzlarını, sırtını okşuyordu. Serhat aldığı talimatla memelere iyice yumuldu, dili meme uçlarında geziniyor, ısırıyor, dişliyordu. Saatin gizli kamerası saniye saniye net bir şekilde kaydetmişti hepsini. Meryem Hanım tatmin olmamış gibi, “Hızlı em, daha hızlı!” deyip duruyordu yine.

Serhat’ın iri elleri bembeyaz, dolgun kalçasında, götünün üzerinde gezinirken, Meryem Hanım başını sağa sola çeviriyor, “Ihhh, ohhh…” diye diye hafiften inliyordu. Yarağım demir gibi olmuştu bile. Hemen pantolonu indirdim, bir elimi yarağıma atıp okşamaya başladım.

İki Meryem Hanım vardı. Biri salonda oturup oğlunun kız arkadaş edinmesinden şikâyet eden, diğeri ise kendini aşığının kollarına atan. İkisi de aynı kadındı. Biri ahlak, namus bekçisi rolünde iken, diğeri gerçek bir fahişeydi. Ve ben aynı anda ikisine birden şahit oluyordum.

Serhat üzerine uzandı Meryem Hanımın. Meryem Hanım dizlerinden büktüğü bacaklarını iki yana açarak aşığını kollarının arasına aldı. Serhat şimdi memelerine daha büyük bir saldırı başlatmıştı. Meryem Hanım onun kel kafasını, sırtını, belini zaman zaman da götünü okşuyordu. Serhat’ın gür sakalları yüzünde, yanaklarında, dudaklarında, memelerinde geziniyordu sürekli ve Meryem Hanım bundan rahatsızlık duymuyor, aksine çok mutlu oluyordu.

Bir süre sonra Serhat doğruldu ve ayağa kalktı. Elini yine pantolonuna ve cüzdanına attı. Az sonra, “Hassiktir!” dedi cüzdanın içine bakarak. Başka kondom yoktu anlaşılan. Meryem Hanım, “Yok mu?” diye sorunca, “Yok!” dedi Serhat. “Ne yapacağız?” dedi Meryem Hanım. Serhat, “Ne olacak, daha önce kondom mu vardı, böyle yapacağız!” deyince, Meryem Hanım, “Olmaz, daha önce de böyle yaptın, sonra gördük sonucunu!” dedi. Ne olmuştu ki?

“Korkma, boşalmam içine!” dedi Serhat, ama Meryem Hanım ikna olmuyordu. Serhat, “Ne yapalım şimdi sana, içine boşalmam diyorum, anlamıyor musun? Çok istemiyorsan götten ver o zaman!” dedi sert bir sesle. Bunu duyunca heyecanım daha da arttı. Yoksa Serhat Meryem Hanımı götünden mi sikecekti? Meryem Hanım götünden de mi veriyordu Serhat’a?

Ancak Meryem Hanımın, “Sen git karını götünden sik!” demesi ile hevesim kursağımda kaldı. Bu sözlere Serhat’ın cevabı, “Verse de siksek!” oldu. Meryem Hanım doğruldu çekyatın üzerinde ve “Bak, bir daha şu lastik olmadan gelme buraya. Allah göstermesin geçen sefer gebe kaldım, gördün başımıza gelenleri, kalkıp benim başımı yakma gene. Dikkat et, boşalmadan önce çıkart hemen!” dedi. Demek Serhat’tan hamile kalmış ve büyük ihtimalle de çocuğu aldırmıştı. Duyduklarıma inanamıyordum.

Serhat, “Tamam tamam, korkma sen, ben tutarım kendimi!” dedi başını sallayarak. Ardından, “Sen üstüme çık!” dedi ve çekyata uzandı sırt üstü. Yarağı sertleşmiş kalın bir sopa gibi havaya dikilmişti. Meryem Hanım bir süre bu sopayı sıvazladı eliyle, kısa bir süre de ağzına alarak emdi, yalayıp parlattı. Kalbim yerinden fırlayacakmış gibi atıyordu. Az sonra Meryem Hanım çekyatın üstüne çıktı, her iki ayağını Serhat’ın kalçalarının yanına koydu ve yarak altında kalacak şekilde çömeldi.

Nefesimi tutmuş izliyordum. Yarağımdan zevk sıvıları gelmeye başlamıştı yine. Meryem Hanım eliyle Serhat’ın yarağını kavradı ve amına hizaladı. Kocaman yarak amına girmeye başlarken gözden de kayboluyordu. Sonunda Serhat’ın yarağı Meryem Hanımın amında kaybolmuştu. Koca yarağı tamamen amına almıştı Meryem Hanım.
Bir süre oturur, daha doğrusu işer gibi çömelir vaziyette kaldı Meryem Hanım. Ardından götünü ileri geri hareket ettirmeye ve yaylanmaya başladı. Bu anlarda, “Immm, ohhh, ayyy…” diyerek gözlerini kapatmış halde kendinden geçmiş aldığı zevki gösteriyordu.

Dizlerinden tutmuş oturup kalkmaya başladı yarak amında olduğu halde. Serhat ise onu belinden tutmuş destekliyordu. “Böyle daha güzel!” dedi Meryem Hanım az sonra. Serhat, “Sana spiral taktır dedim, anlatamadım!” dedi. Ama Meryem Hanımdan cevap gelmedi bu sözlere. Öne doğru eğildi az sonra, ellerini Serhat’ın çıplak, kıllı ve geniş göğsüne attı. İleri geri yaylanıyor, götünü kaldırıp indiriyor, yarak amına girip çıkıyordu sürekli.

Serhat’ın elleri dolgun vücudunda, memelerinde, götünde geziniyor, sarkan memelerini deli gibi emiyor, öpüyordu. Çekyatın gıcırtıları geliyordu kulağıma. Meryem Hanım altta olduğu gibi üstte de uzmandı, erkeğini mutlu etmesini biliyordu.

Hareketleri, yaylanmaları gittikçe hızlanmaya başladı. İniltileri de çoğalıyordu. Terlemiş, ıslanmış amından osuruk sesine benzer sesler gelmeye başlamıştı. Serhat’ın demirden yarağı amının duvarlarını dövüyordu devamlı ve bu halinden çok memnundu. Öne doğru biraz daha eğilince götü tümsek yapıp havaya dikildi. Bu anda Serhat alttan güçlü, sert ve seri şekilde pompalamaya başladı. “Ohhh, ohhh, ımmmm, ahhhh, evet, ahhh, evett, devam ettt, uhhhh, sik, ohhh, sik!” demeye başlamıştı Meryem Hanım.

Serhat’ın güçlü yarak darbeleriyle etli göt yanakları şiddetle löpürdüyordu. Amından gelen osuruk benzeri seslere ‘Şap, şap, şap!’ şeklindeki pompalama sesleri karışıyordu. İri memeleri de aynı göt yanakları gibi sallanıyordu. Çekyatın gıcırtıları ve çatırtıları her geçen saniye daha da artıyordu.

Serhat’tan yine ayı gibi sesler çıkmaya başlamıştı. Meryem Hanım vahşi bir boğanın üstündeki Rodeocu gibi havaya zıplıyordu. Serhat kaba elleriyle onu sıkıca sarmamış olsa tavana zıplayıp başını vuracaktı sanki. Çılgın bir sikişme daha yaşanıyordu, artık kendimi ekrandaki sikişmenin seyrine bırakmıştım. Yarağımı okşuyordum sürekli, zevk sıvıları akmaya, elimi ıslatmaya devam ediyordu.

Derken Serhat Meryem Hanımı yarağı amında olduğu halde güçlü kollarıyla sıkıca tuttu ve dönerek altına aldı bir güreşçi gibi. Hemen ardından da bacaklarını tutup omuzlarına attı ve belinden sıkıca kavrayarak temposunu hiç değiştirmeden sikmeye devam etti.

Var gücüyle pompalıyordu Meryem Hanımın amına. Yarağı hızlı ve sert şekilde girip çıkıyor, Meryem Hanımın memeleri her yöne deliler gibi sallanıyordu. Çekyatın gıcırtıları daha da artmıştı. Meryem Hanım ellerini arkaya doğru atmış çekyatın kolundan tutuyordu. Başı ise yere düşen minder nedeniyle çekyatın koluna vurup duruyordu.

“Ayyy, yavaş, ahhh, yavaş ol, ıhhh!” demeye başlamıştı. Serhat kendini kaybetmiş halde öküz gibi sikiyordu Meryem Hanımı. Kadının yüzünde acı ile zevki bir arada görüyordum. Serhat boşalacak gibi görünmüyordu hiç. Yarak darbeleriyle beraber Meryem Hanımın bacakları yaylanıp duruyor, çok güçlü ‘Şap, şap, şap!’ sesleri beynimin içinde patlıyordu.

Serhat bu pozisyonu da çok devam ettirmedi. Meryem Hanımın amından çıktı bir anda ve ayağa kalktı. Meryem Hanımı elinden tutup kaldırırken, “Ne yapıyorsun?” dedi Meryem Hanım. “Gel şöyle!” dedi Serhat sabırsızca. Yarağı sopa gibiydi yine. Bir anda Meryem Hanımı kalçalarından tutarak havaya kaldırdı. İnanılmaz güçlü bir adamdı.

Meryem Hanım kollarını onun boynuna dolarken Serhat hızlı ve seri hareketlerle Meryem Hanımın amı ile yarağını buluşturdu. Bu şekilde onu ayakta sikmeye başladı. Saatin yani kameranın tam karşısında muhteşem bir sikiş filmi çektiklerinden habersizlerdi. Serhat güçlü kollarıyla Meryem Hanımı yukarı aşağı kaldırıp indiriyor, yarağını amının en derinlerine kadar köklüyordu. Meryem Hanımın uzun siyah saçları rüzgârdaymış gibi dalgalanırken, “Ahhh, ahhh, ımmm, ohhh, uhhh!” sesleri dudaklarından dökülüyordu.

Şiddetli ‘Şap, şap, şap!’ sesleri geliyordu yine. Bu muhteşem çılgın sikiş devam ederken bir anda bir telefonun çaldığını duydum. Çalan Meryem Hanımın telefonuydu. Deliler gibi aşığının kollarında sikişirken çalıyordu telefonu, ama Meryem Hanım bunun farkında değildi o anda. Telefon uzun uzun çalıp sustu, ama sikişmeleri devam ediyordu.

Serhat ayaklarını iki yana ayırmış, sağlamca basmıştı yere ve üzerinde 70-75 kiloluk bir yük varken bile yerinden kıpırdamıyordu. İri yarağını Meryem Hanımın tatlı amına sokup çıkartıyor, aldığı zevki ayı gibi, öküz gibi böğürerek sesler çıkartarak açığa vuruyordu.

Artık kendimi tutacak durumda değildim. Bir anda deli gibi sarsıla sarsıla boşalmaya başladım. Döllerim dikilmiş yarağımdan havaya sıçrarken, yaşadığım mutlulukla kendimden geçmiş gibiydim. Ekrandaki Serhat’ın çıkardığı sesler de boşalmaya yaklaştığını gösteriyordu. Derken bir anda Meryem Hanımı iyice havaya kaldırdı, devasa yarağı kadının amından çıkarken Meryem Hanımı indirdi yere. Meryem Hanım ayakları yere değer değmez bir anda Serhat’ın önünde dizlerinin üzerine çöktü ve az önce amına giren yarağı ağzına alarak somurmaya başladı.

İki eliyle kavradığı yarağı deli gibi sıvazlıyor, ağzının, boğazının en derin, uç noktalarına almaya çalışıyordu. Bu anlarda başı ileri geri, sağa sola hareket ediyordu. Serhat’ın iri yarağının yanağında yaptığı şişliği rahatlıkla görebiliyordum. Serhat ise çok mutluydu, “Yala, yala benim orospum, yala!” deyip duruyordu Meryem Hanımın saçlarını çekiştirirken.

Ve saniyeler sonra Serhat kurbanlık bir dana gibi böğürürken Meryem Hanımın ağzına boşalmaya başladı. Meryem Hanımın başını iki yanından sıkıca tutmuş yarağını ağzının içine sokup çıkartıyor, onu adeta ağzından sikiyordu. Meryem Hanım kendini geriye atmaya, kurtulmaya çalışsa da yapamıyordu. Öğürüyor, boğulur gibi sesler çıkartıyordu.

Evet, Serhat onu yarağıyla boğuyordu gerçekten de. Meryem Hanım çaresiz, zavallı bir haldeydi. İki elini havaya kaldırmış, Serhat’a durmasını, yapmamasını işaret ediyordu, ama Serhat onu dinleyecek, duracak halde değildi. Onu ağzından sikmeye devam ediyordu. Ağır çekime aldım videoyu ve zoom yaptım Meryem Hanımın yüzüne doğru.

Gözlerinden akan yaşları gördüm. Yanaklarından süzülen gözyaşları büyük bir keyifle, zevkle başlayan sikişmenin ağlama ile final yaptığını gösteriyordu. Yüzündeki çaresizlik ve acı daha bir belli oluyordu bu görüntülerde. Yeniden normal şekilde izlemeye başlarken Serhat yarağını çıkardı Meryem Hanımın ağzından.

O anda güçlü öğürtüler çıkartmaya başladı Meryem Hanım ve hemen ayağa kalkıp içeri doğru koştu. Tuvalete girmiş, kusuyordu. Serhat ise Meryem Hanımın çıkardığı kırmızı gömleği ile yarağını sildi. Halının üzerine bir miktar dölü akmıştı, onu da eğilip silerken Meryem Hanımın içerden ettiği küfürler geliyordu kulağıma.

“Orospu çocuğu, Allah belanı versin, siktir git buradan, defol. Sen git ananın amını sik, orospunun doğurduğu, şerefsiz piç!” diyordu. Serhat ise Meryem Hanımın ettiği küfürleri duyuyor, ama sadece gülümsüyor, başka bir şey demiyordu.

Üzerini giyindiğinde Meryem Hanım halen tuvaletteydi. Az sonra görüntüye Meryem Hanım da girdi. Elinde beyaz bir el havlusu vardı, ağzını siliyordu. “Orospu çocuğu, siktir git buradan, çık dışarı, defol. Sen beni karın mı zannettin lan, siktir git, şerefsiz piç!” dedi öfkeyle. Serhat ise bu sözlere pis pis sırıtarak karşılık veriyor, tek kelime etmiyordu.

Serhat görüntüden çıkarken sesi geldi. “Bu poşetin içinde telefon var!” dedi, ardından da kapının sertçe kapanma sesi geldi kulağıma. Meryem Hanım çekyata oturup sağına soluna bakarken Serhat’a küfretmeye devam ediyordu. Güzel başlayan iş sonunda boka sarmıştı.

Sonraki görüntülerde Meryem Hanım çırılçıplak bir halde salona geldi. Yıkanmış, kurulanmıştı. Elinde kırmızı bir külotla sutyen vardı. Külot ve sutyeni giydikten sonra üzerindeki siyah eteğini giydi, Serhat’ın döllerini sildiği kırmızı gömleğini görünce gene ağır küfürler savurdu Serhat’a. Az sonra görüntüye girdiğinde çiçekli bol gömleği vardı üzerinde. Salonu topladı, çekyatı düzeltti. Serhat’la sikişirken çalan telefonunu aldı eline, az sonra biriyle konuşuyordu. Konuştuğu kocası Hamit beydi.

“İyiyim, sen nasılsın? İçerde bizim oğlanın odasını topluyordum duymadım. Nasıl gidiyor işlerin? Ne zaman dönersin? İyi, tamam, hadi Allah’a emanet ol, görüşürüz!” diyerek kısa bir konuşma yaptı kocasıyla. Zavallı adamcağız gerçekten de karısının oğlunun odasını topladığına inanmıştı. Oysa gerçekleri bilse ne yapardı kim bilir?

Görüntüden kayboldu, yeniden geldiğinde Serhat’ın dediği poşet elindeydi. Ardından görüntüden çıktı, Cemil’in oda kapısının kapanma sesi geldi peşi sıra. Saat 12:00 olmuştu.

Bunun haricinde olan görüntüler bir şey değildi. Video dosyasını bilgisayarıma kesip yapıştırdım. Hafıza kartını yeniden saate takmam gerekliydi. Kalktım, her yanım dölle kaplanmıştı. Halının üzerinde de vardı. Külotumla sildim dölleri. Yeni bir külotla eşofmanlarımı giydim.

Yavaşça kapıyı açtım. Salondan televizyonun sesi geliyordu. Saat onu geçiyordu. Yavaşça salona ilerledim. Meryem Hanım oturmuş dizilerden birini izliyordu. Beni görünce toparlandı, başındaki türbanını ve eteğini düzeltti. Az önce izlediklerimden çok farklıydı bu haliyle. Acaba Serhat’la yine sikişecek miydi, onu eve çağıracak mıydı? Bana gülümserken düşündüklerim bunlardı. Belki de bana karşı böyle yakın ve iyi davranmasının sebebi Serhat’la yaptığı kavgaydı.

Ne olursa olsun bu kadına ilgi duyduğum gerçekti. Alev alev yanan bir ateş vardı içinde, o ateşten ben de yararlanmak istiyordum. Onun ateşiyle ruhumu ve bedenimi ısıtmak, kendimden geçip coşmak istiyordum.

Cemil kız arkadaş edinmiş ve annesini Meryem Hanımın dediği gibi unutmuş, geri plana atmıştı. Meryem Hanımsa bu durumdan memnun değildi. Serhat’la da kavga etmişti. Koca İstanbul’da en yakınındaki erkek olarak ben kalmıştım. “Seviyor musun bu diziyi?” diye sordu. “Dizilerle pek aram yok!” dedim yanıt olarak. Kumandayı uzatıp, “Al, istediğini aç istersen!” deyince, “Yok, önemli değil, siz izleyin!” dedim.

Sandalyeye oturdum, yanına oturmaya cesaretim yoktu çünkü. “Eğer rahatsız ettiysem içeri geçerim?” dediğimde, “Estağfurullah, burası senin evin, ben sonuçta misafirim!” dedi. “O ne demek, olur mu öyle şey!” dedim. Oluşan sessizlikte ikimiz de diyecek bir şey bulamıyorduk.

“Eğer isterseniz haftasonu dışarı çıkalım, Cemil de gelir, dolaşırız?” dedim ürkek bir sesle. “Valla iyi olur, ben de çok bunaldım burada!” dedi, dünden razıydı. Korkak davranmama gerek yoktu, bunu anladım. Ben adım attığımda Meryem Hanım da bir adımla karşılık veriyordu. Bana orospu çocuğu dediği zamanlar çoktan geride kalmıştı.

Bir süre daha oturduk öylece. Ardından Meryem Hanım ayağa kalktı ve “Allah rahatlık versin, hayırlı geceler!” diyerek içeriye yatmaya gitti.

Hafıza kartını yeniden saate taktım. Bir sonraki kayıtta acaba bir şeyler olacak mıydı çok merak ediyordum…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Düğün telaşı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Düğün telaşı
Ablamın düğününe bir hafta vardı. evdeki telaş hepimizi sarmıştı. Eniştem kapı gibi iri ve yakışıklıydı. Ablamla aramızda iki yaş vardı ve ikiz gibi benzerdik birbirimize hep beraber oynayıp büyümüştük Abimler le aramızda yaş farkı çok olduğu için en çok ablamla iyi anlaşırdım. Yaşıtlarıma göre hep biraz daha geriydim mahallede top oynamak yerine evde ablamla bebeklerle oynamayı tercih ederdim beni hep kız zannederlerdi. lisede sakalım çıkmasın diye annemin dogum kontrol haplarını çalar gizliden içerdim. Sanırım bu haplar bende ciddi değişiklikler yaptı zaman içinde kalçalarım büyüdü memelerim sütyenlikti ama utamcımdan giyemiyordum tabi sakalım çıkmadığı gibi sesim incelmiş aslında tam bir genç kız olmuştum. Ama ablamla aramız iyiydi oda benim bu hallerime alışmış hatta abimler memlekete gittiklerinde el ve ayaklarıma manikür pedikür falan yapar beni ağdayla sakız gibi parlak olmamı sağlardı. Evde bikinisiyle seksi pozlar vermemi sağlardı . Eniştemle nişanlanıp dolaşmaya başladıklarında aslında ablamı çok kıskandığımı fark etmiştim. Eniştemin bana olan ilgiside çok hoşuma gidiyordu tam bir erkekti düğünden bir hafta önce eniştemle alışverişe çıkmıştık yaz olduğu için hava çok sıcaktı gölgelikte serinlerken bana dikkatli baktığını fark ettim memelerim aynı kadın memesi gibi olduğu için terlemiş tişörtümden çok belli oluyordu. Eniştem ufaktan ağzımı arıyordu oğlum yok mu kız arkadaşın falan diyince bende başımı öne eğip konuyu değiştirmeye çalıştım. Almanyadan gelen akrabalar falan herkez düğüne odaklanmıştı.
Düğüne bir gün kala ablam arı sokmasından hastanelik olmuş düğün işi neredeyse yarım kalmıştı Ablamla hastane odasında oturuken ablam bana bakıp bak kardeşim diyip lafa başladı. Bunca kişi düğün diye geldi salon tutuldu bu saatten sonra iptal olursa herkes bende bir şey var diyip gerçeklere inanmaz ve ailece çok üzülürüz sana bakarken bana ne kadar benzediğini farkettim. Annemle konuştum düğüne benim yerime sen katılacaksın böylece ailemizin namusunuda kurtaracaksın deyince ağzım açık kalmıştı. Ama nasıl olur demeye kalmadan annem ve halam odaya girip biz ayarlarız bu üçümüzün arasında kalacak büyük bir sır olacak diyince şaşırıp kalmıştım. Akşam annem beni adosına alıp yarın için hazılamaya başladı içeriye kimse alınmadı halam kapıda nöbet tutuyordu kapının arkasında abimlerin ve babamın seslerini duyunca içim ürperiyordu.
Halam beni güzelce yıkadı beni çıplak görünce ah benim güzel kızım ben bile inanmam erkek olduğuna diyip kahkaha attı.
içime beyaz takım çamaşırlarımı giyip sütyenim takılı bir vaziyette otururken tanımadığım bir kadın kuaför gelip saçımı başımı her şeyimi düğüne hazırlıyordu.
Tam bir afet olmuştum ablam bile kıskanırdı valla, hastane odasında telefonla konuşurken bile benimle gurur duyduğunu söyleyip bana moral veriyordu. Düğün saati gelmeye yakın eniştem aşağıda bekliyordu. annem ve halam kimseye bir aksilik hissettirmemek için her detayı ince ince düşünmüşlerdi hatta benim köyde hasta olan dedeme acil olarak gittiğimi söylemişlerdi. aşağıya indiğimde gelin duaklı başımla eniştem heyecandan beni tanıyamamıştı. Hep beraber düğün salonuna girdiğimizde dizlerimin korkudan titrediğini farkettim neredeyse heyecandan bende düşüp bayılacaktım. Sanırım heyecandan ve güzel görüneyim diye aldığım kadın haplarından olsa gerek gögüslerim şişmiş ucundan süte benzer sızıntı geliyordu. Eniştemin hiç bir şeyden kuşkulanmamış olmasından da artık gizli bir gurur duyuyordum akşama olacak sürpriz için de utanıyordum tabi. yemekli ve içkili bol eğlenceli bir düğünden sonra hepimiz yorhunluktan gebermiştik düğünün sonuna doğru eniştem kulağıma arkadaşlarıyla beraber diskoyada gideriz değilmi? diye sorunca işkence daha bitmedi mi diyip ve ne zaman gerçek ortaya çıkacak diye içim ürpermeye başlamıştı. Bir ara zavallı annemde bana bakıp aman yavrum sonuna kadar idare et evde yalnız kalınca anlatırsın diyip geçiştirdi.

Tüm telaşlardan sonra eve girince eniştem ben ağzımı açmadan beni kendine çekip çılgınca öpmeye başladı aman allahım karısı diye kayınbiraderini öptüğünü bilse diye düşünürken beni parçalarcasına soyup yatağa attı sütyenimi çözüp memelerimi emmeye başladığında bende de filim kopmuştu eliyle popomu mıncıklarken benim ufaklığı hissetti sonra ben bir hamlede eniştemin yarrağını ağzıma alınca adamcağızın sesi kesildi salih Ahh diye adımı söyleyince artıkdaha fazla saklayamayacağımı düşünüp herşeyi bir çırpıda anlattım ama bu aradada elimlede eniştemin kalkmış yarrağını okşuyordum. -Eh artık iki karısı vardı şanslı adamdı doğrusu. Sakinleşip beni domaltıp çatır çatır sikmeye başladığında aklına hastanedeki ablamı aramak geldi onunla konuşurken gözlerindeki mutluluğu görmek benide gururlandırmıştı yarrağı götüme sokarken ablama -salihe masaj yaptırıyorum diyince zavallı ablam oradan bana teşekkür ediyordu onun kocasının yarrağını ilk yemek benim nasibimmiş demek

[email protected]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Serap Öğretmen

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Serap Öğretmen

Yeni tayin her zaman zordur, yeni bir şehir, yeni bir yaşam alanı alış alışabilirsen bu seferki bir ilçe hatta ilçe görünümlü bir kasabaydı desek daha doğru olurdu. Öğretmenlik her zaman zor bir meslek bir sürü çocuk bir sürü sorumluluk. Neyse ki okul ve meslektaşlarım iyi insanlardı da alışmak zor olmadı bu ilçeye.

Benimle aynı zaman da tayini çıkmıştı Serap Öğretmenin, 1.65 boylarında sarışın kütür kütür bir kadındı saçları omuzlarından aşağıda tatlı bir gülümsemesi ve armut büyüklüğünde olduğu giydiği daracık elbiselerden belli olan küçük biçimli memeleri ileriye doğru kalkık kalçaları tam bir afetti. Başımı döndürmeye yetmişti yetmesine ama bu kasabadan bozma ilçede ne olacaktı üstelik evli idi bir de Serap Öğretmen kocası da yakında gelecekmiş bu tarafa eh deyip yutkunduk hali ile sigaramı yakıp “ulan ne ayılar biniyor böyle taş gibi karılara” dedim ne yapacaktım ki başka.

Tabi tayin işleri yerleşme falan derken bir de yeni gelen öğretmenler olarak daha bir sıkı fıkı olduk Serap Öğretmenle onu sikme isteği hiç aklımdan gitmese de pek olanak vermiyordum artık namuslu aklı başında beyli –hanımlı konuşan bir kadındı.

Cumartesi akşamı tekel bayiinden bir şeyler almış evimin yolunu tutmuştum. Kendi kendime güzel bir sofra hazırladım çoban kavurma salata derken telefonumda bir mesaj serap öğretmen “Ne yapıyorsun” “Ne yapayım hocam alkol alacaktım” “Valla benim de canım istiyor” “Eh buyurun gelin” cevap gelmedi. Ben de tek başıma içmeye başladım bir iki saat geçmişti ki kapım çaldı “Hay sikeyim kim lan bu” diyerek kalktım ki alkolün etkisi ile biraz yüksek sesle konuşmuşum kapıyı açtığımda Serap öğretmen gülümsüyordu hafif sarhoş “Misafirlerini sikiyor musun genelde” deyip kahkaha atıp girdi içeri “Hocam kusura bakmayın” dedim “Yok siksen fena olmaz aslında be” dedi “Sarhoşsunuz” dedim “Bırak yahu Mert bana nasıl baktığını bilmiyor muyum sanıyorsun kaç zamandır” “Hocam..siz..” “Ne o az önce kükrüyordun be, kalkmıyor mu yoksa” “ayıp oluyor hocam “ “Evet hadi sik beni yeter o amına koduğumun godoşu yarak mı gösterdi bana “ “kim” “kim olacak kocam olacak dallama mert, sikemiyor götveren sen sik çok düşündüm bunu bakışların cesareti toplayıp içtim biraz geldim işte sik beni”

Durur muyum ne olacaksa olsun deyip kucakladığım gibi yatağa attım Serap’ı o kadar ateşli idi ki hem sarhoş hem konuşuyor hem sımsıkı bedenime sarılıyor hem koklayıp öpüyordu beni. Boynunu emiyordum dudaklarını yalaya yalaya üzerini çıkardım. Gül rengi sütyeninin içinde taşan memelerini avuçlayıp sıktırıyordum “oohhh özlemişim” “Ben de hep seni..” “biliyorum bakışların yok mu nasıl kesiyordun ye uçlarını” emip ısırmaya başladım küçük memelerini dilimle etrafında daireler çiziyor hepsini ağzıma alıp morartana kadar emmek istiyordum emiyordum da Serap altımda inliyor bir eli ile pantalonumu sikimi avuçluyordu. Çırılçıplak kaldık gözü sikime kilitlendi “oha amına koyum bu ne lan kol gibi” Bir çırpıda ağzına alıp emmeye başladı ben de onun amını emiyordum 69 pozisyonunda küçük çizgi gibi dudaklı amı açılıp kapanıyor arada götüne dil darbeleri atıyordum iyice zevke gelen serap sikimi ağzına sokup çıkarıyor “oooohh sik “ diyordu bense onun küçük amının bızırının zevkini çıkarıyor dilimi içine gömüyor ısırıyordum titriyor kıvranıyordu “erken boşalıyor puşt sen boşalma “ dedi boşalır mıydım hiç kaç zamandır am sikmemiştim kalın sikimin mantar gibi kafası büyümüş kocaman olmuştu Serap 31 çektiriyor bir yandan da “Ne yarak var lan sende” diyordu dudaklarımız buluştu memeleri avuçlarımda kalçalarına bazen tokatlar atıyordum “hadi artık al namusu mu koy amıma” dedi sikimin iri kafasını tutup amına bastırmaya başladı ellerinden tutup çektim sikimi amının deliğinin üzerine sürtüp bastırdım kafası girer girmez “ayyy yavaş olma parçala” derdemez kaynarca escort bütün gücümle bastırdım içine şaaak diye oturdu yarak “ay annecim yırtıldım” öpüşmeye başladık bir yandan da vurmaya başladım o koca siki Serap’ın sarışın amına küçük amcık mengene gibi kavramıştı sikimi ben pompaladıkça Serap kedinden geçiyor “yırttın amına koduğum” diyordu “sert davran be sert” diyordu omuzlarından tutup sertçe sikmeye başladım “hah böyle işte sevgilim” diyordu daha da sert vuruyor bazen boğazını sıkıyordum çevirip götünün üzerine oturdum ve ansızın sapladım siki sarı amcığına üzerine yatıp vurmaya başladım küçük bedeni iri gövdemin altında eziliyor ben bastırdıkça kendinden geçiyor hırlıyordu “ohh siktiler karını gavat” diyordu umursamıyordum tek düşündüğüm bu körpecik amdı sarışın am boynunu ısıra ısıra vuruyordum bazen doğruluyor sertçe köklüyor çığlığı bastırıyor Serap’ı bağırta bağırta sikiyordum koltuğa oturup kucağıma aldım onu küçük bir çocuk gibi hoplamaya başladı “amına koduğum midem de hissediyorum sikini ooohhh” hızlandıkça deliriyor tırnaklarını bacağıma geçiriyordu omuzlarından belinden tutup daha sertçe bastırıyordum vurdukça memeleri zıplıyor avuçluyordum domaltıp tekrar soktum amına saçından tutup götünü tokatlaya tokatlaya sikiyordum bütün gücümle bu küçük bedene çalışıyor onu yatağa gömüyordum “amına koduğumun orospusu, evli orospu” “ohhh sevgilim koca yaraklım” “hep sikeceğim seni” “sik yarağa doyur bu kadını” omuzlarından tutup çektikçe bağırıyor sanki apartmanı yıkacak gibi inliyordu hiçbir şey umurumda değildi …

Tekrar altıma alıp yüklendim yüklenmemle Serap kıvranıp kasılıp boşalmaya başladı koluma tırnaklarını geçirip tıslıyor altımda hırlıyordu bense aldırmadan sikiyordum bu tatlı amı o ise “oohhh be yarak varmış” diyordu bacaklarını omuzlarıma alıp bastırdım ama ne bastırış kemikleri kütlüyor memeleri sallanıyordu dayanamadı “öldüreceksin yeter” dese de tınlamadım “sus amına çaktığım” diyordum “anneciğim boşal artık “ demeye başladı dayanamayacaktım ben de fazla dayanamayacaktım “içime boşalma” dese de kimin umrundaydı ki bu geri çekilip yüklendim ve bütün döllerim bir anda amına akmaya başladı öylece yığılıp kaldım üzerine…

Sabah olduğunda uyandığımızda beni görünce ağlamaya başladı ne yaptım ben diye..ne oldu dedim hiç deyip giyinip gitti…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Kocamı Götünden Siktim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Kocamı Götünden Siktim
Ben Zahide. Kocam Suat. Şuan ben 56 kocam 60 yaşında. Kocamdan tam dört tane çocuk doğurdum. Evlendiğimizde ben 19 kocam 23 yaşındaydı. Hemen her gece deliler gibi çılgınca sevişiyorduk. Lise yıllarımda götümü siktirdiğimden ona götten rahatlıkla veriyor sikmesini sağlıyordum. Bu beni de kocamı da mutlu ediyordu henüz çocuk yapmayı da düşünmüyorduk.
Evliliğimizin birinci yılıydı yine deliler gibi sevişip sikişirken 69 yapmıştık o üstümdeydi. Amımı bızırımı vantuz gibi içine çekerken bende sikini somurup kalçalarına şaplaklar vuruyordum, parmağımla göt deliğini kaşıdığımda kasılarak öyle bir Oooohhhhhhh çekti ki. Hoşuna mı gitti kocacığm Oh evet aşkım parmağını sok içime dedi. Parmağımı soktum siki ağzımda kasıldı ve dahada sertleşti. Götünün kullanıldığı belliydi ikinci parmağımı soktuğumda kasılarak böğürüp inleterek ağzıma öyle bir boşaldı ki onlarca saniye sürdü. Saat 02.00 ye gelirken sikişmemiz sona ermişti.

Sabah kalktım banyomu yapıp kahvaltıdan sonra çarşıya çıktım, bir tane seks şop bulup önden bağlamalı strapon bir ik**e vibratör aldım. Gözüme çift taraflı bir tane ilişti onu da aldım. Biraz çarşıda takılıp eve döndüğümde akşam için yemek hazırladım . Kocam işten dönünce de onu öptüm yemeği hazırladım. yemekten sonra biraz tv izleyip yatak odama gittim aldığım lila rengi sütyen tangayı üzerine de şeffaf pembe geceliği geçirdim salona gelip karşı kanepeye oturdum bacaklarımı araladım. Harikasın bebeğim çok seksisin sikimi kaldırdın. ne duruyorsun hadi sikişelim o zaman deyince tv yi kapattı beni kucağına aldı yatak odasında yatağa fırlatıp soyundu. Beni de öpüp yalayarak soydu deliler gibi birbirimizi yiyorduk tam zıvanadan çıkmıştık, altından sıyrıldım çekmeceyi açtım çift taraflı straponu çıkardım bana girecek tarafı kremleyip içime soktum bağlantılarını yaptım dizlerimin üzerinde kocama yaklaşıp hadi kocacığm al sikimi ağzına deyip uzattım büyük bir iştahla yalıyordu yalayıp oynattıkça içimdeki ucu beni deli ediyordu dayanamadım Domal aşkım dedim önümde domaldı götünü ve sikimi yağlayıp dayadım ucunu soktum acıyormu kocacım dedim sik beni karıcım sik acıt diyordu. Kocamı pompalayıp sikmeye başladığımda bir ucu ona girip çıkarken diğer ucu da bana girip çıkıyor sikmenin ve sikilmenin zevkine varıyordum. bir elim kasığında diğer elim sikini sıvazlıyordum.

Nefes nefeseydim içimden gelen inleme ve çığlıklarla orgazm olurken kocamda yatak çarşafına attırıyordu. Ona abandım hareketsiz bir süre öylece dinlendim. İçinden çıkıp yatağa uzandım kocam üzerime yarım abanarak öpücüklere ve iltifatlara boğuyordu. Teşekkür ederim karıcım beni çok mutlu ettin nerden aklına geldi bu. Dün götünü parmaklarken sikildiğini anladım. Sikilen göt hep ister bunu ben benden biliyorum. Nasıl yani? 17 yaşımda liseye giderken eniştem beni götümden siktiğinde çok ağlamıştım ama aradan bir hafta on gün geçince keşke eniştem beni yine sikse diye götümü her fırsatta önüne sürter olmuştum. oda arada bir ablamdan fırsat bulursa sikerdi beni. Peki seni kim sikti kocacığm?

Beni amcam, amcam sikti o zamanlar 12 yaşındaydım birlikte inekleri otlatıyorduk. Mısır tarlasında bir gün eşekler sikişiyordu sanırım içgüdüsel benim de amcamın da siki kalkmıştı amcam o zaman 17 yaşındaydı bana Suat bizde yapalım mı dedi Nasıl olacak amca dedim, Gel dedi mısırların içine girdik şalvarımı donumla aşağı sıyırdı sikim hala kalkıktı, kendisi de soydu altını vav siki kocamandı. Önümde domaldı hadi arkama geç sikini götümü tükürükle sik beni dedi dediğini yaptım hoşuma gidiyordu ama ne olduğunu anlamıyordum. Bir süre sonra butları arasındaki kayganlığa sürtünerek zevklendim şeffaf bir sıvı geldi çok tatlıydı.
Sonra sıra bende deyip domalmamı istedi arkama geçti götüme tükürdü sikini de ıslattı götüme parmağını sokup içimde kıvırdı sonrada sikini dayadı bastırıyor göt deliğim açılacak gibi oluyor geri çekiyor Bastırdığında birazcık acıyor ama hoşuma da gidiyor onlarca defa bastırdı çekti Sonunda sikinin başını deliğime dayadı kasıklarımdan kavradı …Öyle bir bastırdı ki en az yarısını sokmuştu içime.. kendimi ileri attım ama kurtulamadım amcamda üzerimdeydi Ağlıyordum çek çek çok acıyor. Tamam canım tamam diyordu amcam geçecek acısı şimdi başımı çevirdi dudaklarımı dudaklarıyla kapattığında hala hıçkırıyordum dudaklarımı emerken kısa hamlelerle ileri geri sikmeye başlamıştı Ooohhh çok tatlısın bebeğim çok dar götün diyerek girip çıkıyor her ileri hamlesinde biraz daha fazlasını sokuyordu, dibine kadar soktuğunda üzerimde kasılıyor nefes nefese inleyip böğürüyor ve evet ve siki içimde şişip, şişip iniyordu. şişip inerken içime ılık bir sıvı boşaltıyordu. İçimde sikin kasılması bittiğinde amcamda sakinleşmiş gevşeyen sik benide rahatlatmıştı. Tüm ağırlığıyla üzerimdeydi siki iyice sertliğini kaybedince kalktı sik götümden sünerek çıktı. Elimi attım bembeyaz menileri götümden sızan kanla kırmızıya boyanmıştı. Nemi oldu karıcım Aradan 15 gün geçince götüm karıncalanmaya başladı. Sürtünmeye başladım Amca sikmeyecekmisin beni deyince istiyormusun tatlım dedi evet dedim. O gün bana sikini yalatıp emdirdi Sonrada domaldım zorlandı ama fazla acımadan geçirdi sikerkende sikimi sıvazladı daha bir başka zevk almıştım. Ogünden sonra fırsat oldukça sikti beni.

kocamla yeniden sevişmeye başladık bu kez straponu o taktı bir ucu onun götünde diğer ucuda benim götüme girerken sikinide amıma sokmuştu sanki üçüncü bir kişi olmuştu aramızda. Daha isterik olmuştuk Aramıza birini alsakmı diye düşünüyorduk ve aldık onuda sonra yazayım…..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Turbanli hijab arab turkish asian paki Egypt tunis

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Turbanli hijab arab turkish asian paki Egypt tunis
Merhaba 31’ci arkadaşlar. Ben Murat, 28 yaşında, üniversite mezunu bir gencim. Annemle beraber yaşıyorum. Babamı birkaç yıl önce kaybettim. Evde yalnız olduğum zamanlarda genelde internette porno sitelerine takılıyorum, seks hikayeleri okuyorum. Sizlerle türbanlı komşumuz Nermin ablayı nasıl siktiğimi paylaşmak istiyorum.

Komşumuz Nermin abla evli, 3 çocuk annesi, kapalı bir kadın. Boyu 1,60 kadar var. Yeşil gözlü, beyaz tenli, güzel bir kadındır. 3 çocuk annesi olmasına rağmen, hafif bir göbeği dışında başka da göze çarpan bir kusuru yoktur. Arada sırada bize gelir. Ya annemle oturmak için gelir, yada çocuklarından birinin dersine yardımcı olmam için. Kocası ile genç yaşta evlendiği için, şimdi kendi boyunda çocukları var. Böyle zamanlarda fark ettirmeden ona bakar dururum. Kapalı bir kadın olmasına rağmen genelde dar kıyafetler giyen biri. Örneğin giydiği eteklerin altından poposu, yada vücudunu saran bluzunun içinden memeleri belli olan bir kadındır. O nedenle onu düşünerek 31 çektiğim çok olmuştur.

Bir Cumartesi sabahı erken bir saatte dışarıdan gelen seslerle uyandım. Odamın perdesini hafif açıp bakınca, Nermin ablanın kızıyla kendi bahçelerinde halı yıkadığını gördüm. Onların bahçesi ile bizimki yan yanaydı. Bahçeler evlerin arkasında kalıyor, sokaktan görünmüyordu. Nermin abla geniş ve uzun bir etek giymiş, üzerinde de ince bir kazak vardı. Başını arkadan bağlamıştı. Dizlerinin üzerine çökmüş, elindeki fırça ile halıyı fırçalıyordu. Bu sırada götü sağa sola sallanıyordu. Kızı elinde hortumla su tutuyordu. Nermin abla kızına söylenip duruyor, büyük bir güçle halıyı fırçalıyordu. Üzerindeki etek ıslandıkça ağırlaştığı için belinden kayıyordu. O nedenle bazen götünün çatalı ve altındaki beyaz külotunun kenarı görünüyordu. Sikim kalkmaya başlamıştı. Nermin ablanın vücudu güneş görmemişti ve süt gibi beyazdı. Onlar beni göremiyordu, ben bir elim sikimde, diğeri ile perdeyi aralamış izlemeye devam ediyordum.

Bir ara Nermin abla benim tarafıma doğru dönerek halıyı fırçalamaya başladı. Üzerindeki kazağının boğzından sütyeni görünüyordu. Memeleri sütyenin içinden taşacakmış gibiydi sanki. Bu şekilde belki yarım saat kadar izledim. Daha sonra Nermin abla halıyı yıkama işini bitirdi. Bahçelerimizi ayıran duvarın üzerine astı ve içeri girdiler. Ben de perdeyi kapadım. Soyundum ve çırılçıplak yatağa uzandım. Nermin ablayı düşünerek 31 çekmeye başladım. İnanılmaz bir zevkle ve sarsılmayla boşaldım. Döllerim yarağımdan havaya doğru fışkırıyordu. Nermin ablayı gerçekten sikmek istiyordum. Ama kapalı ve tutucu bir kadın olduğu için bunun mümkün olmadığını da biliyordum.

Ertesi gün, yani Pazar günü Nermin abla bize geldi. Üzerindeki beyaz bluzunun altından sütyeni, siyah uzun ve dar eteğinin içinden kalçaları ve poposu yine belli oluyordu. Hafif te bir parfüm kokusu geliyordu. Bu kadını sikmek için yanıp tutuşuyordum. Annemle havadan sudan konuşurlarken ben de yanlarına gittim. Biraz sohbetten sonra Nermin abla bana, “Ee, seni ne zaman evlendiriyoruz?” diye sordu. Ben de, “Bakalım, kısmet…” dedim. “Var mı bir aday? Yoksa bulalım!” dedi gülerek. Ben cevap vermedim, sadece gülümsedim. “Vardır sende, okumuş birisin sonuçta, kendin gibi bir kızla evlenirsin. Bizim gibi cahil birini alacak değilsin ya?” dedi. Ben de, “Yok canım ne alakası var, önemli olan anlaşmak!” dedim. Annem de bu konuşmaya, “Umarım, oğlumu helal süt emmiş bir kızla evlendiririm!” diyerek dahil oldu.

Neyse bu şekilde konuşurken, Nermin abla hastaneye gideceğini ve benden internetten randevu almamı istedi. Ben, “Tamam!” diyerek odama geçtim, açtım bilgisayarı. Ama randevu için Nermin ablanın kimliği gerekiyordu. Nermin abla yanında olmadığını söyledi ve getirmek için evine gitti. Biraz sonra elinde kimliği ile geldi. Kimliğini bana verdi ve kendisi içeriye annemin yanına geçti tekrar. Dediği şekilde randevuyu aldım. Nermin ablanın kimliğinin üzerinde türbanlı bir resmi vardı. Yüzünde ve gözlerinde hafif bir makyaj olduğu, dudaklarına da açık bir ruj sürdüğü belliydi. Nermin ablanın 31 yaşında olduğunu görmek beni çok şaşırtmıştı. Benden sadece 3 yaş büyüktü. O zamana kadar gerçek yaşını bilmiyordum. Kimliğini tarattım ve resim olarak kaydettim. Sonra içeriye geçip kimliğini verdim. Nermin abla çok teşekkür ederek evine gitti. Bense odama girdim. Kaydettiğim kimliğin resmini açtım. Nermin abla şimdi gülümseyen bir yüzle bilgisayarımın ekranından bana bakıyordu. Sikimi çıkardım ve resmine bakarak 31 çektim. Daha sonraki günlerde de resmine bakarak 31 çekmeye devam ettim.

Bir gün annemle evde otururken Nermin abla geldi. Sıkıntılı bir hali vardı. Konuşmaya çekiniyor gibiydi. Ama sonunda derdini anlattı. Benden borç para istiyordu. İstediği tutar benim için de biraz fazlaydı. Annemin de ısrarıyla parayı vereceğimi söyledim. Ertesi akşam bize geldiği zaman parayı verdim. Bana sürekli teşekkür ve dua ediyordu ve bu paradan kocasının haberinin olmamasını istiyordu. Ben şaşırdım, fakat, “Tamam!” dedim.

Aradan zaman geçti. Nermin abla bir akşam yine benden para istedi. Daha önce aldığını vermemişken şimdi yine para istemesi beni kızdırmıştı. Ama yine araya annem girdi. Bu sefer de istediği kadar olmasa da, istediğine yakın bir miktar para verdim. Nermin abla günler geçmesine rağmen aldığı parayı getirmiyordu. Ben de paraya sıkışmıştım ve ona verdiğim paralara ihtiyacım vardı. Birkaç defa kendisine hatırlatmama rağmen parayı getirmeyince, kocasına durumu anlatacağımı söyledim. Çok ısrar etti, “Kocama söyleme! En kısa zamanda ödeyeceğim!” dedi. Ama aradan zaman geçmesine karşın parayı getirmedi.

Bir akşam yine bize gelmişti. Annem de ona karşı soğumuştu. Annem kendisine bu konuda çıkışıyordu. Nermin abla ise sürekli bizden zaman isteyip duruyordu. Bir ara annem tuvalete gitmek için kalktığında, Nermin ablayla yalnız kaldık. Ben kendisine bu para meselesini unutacağımı, ama bunun için bir şartım olduğunu söyledim. Bunu duyunca sevinir gibi oldu ve “Nedir?” diye sordu. Ben yanına yaklaştım ve fısıltıyla, “Benimle birlikte olursan bu meseleyi hallederiz!” dedim. Bunu duyunca kıpkırmızı oldu, hiçbir şey demedi. Ben bu konuda ısrarcı olduğumu, yoksa kocasına her şeyi anlatacağımı söyledim. Gözleri doldu. Yanından kalkarken, teklifimi düşünmesini, bu konunun aramızda kalacağını söyledim ve eline telefonumu yazdığım kâğıdı sıkıştırdım. Annem salona geri döndüğünde, Nermin abla, “Beni evden aradılar. İyi akşamlar.” diyerek çıktı.

Birkaç gün geçmişti, ama ben Nermin ablanın ne cevap vereceğini bilmiyordum. Derken bir gün telefonum tanımadığım bir numaradan arandı. Kim olduğunu bilmiyordum ama açınca Nermin ablanın sesini duydum ve rahatladım. Bana teklifimi kabul ettiğini, benimle bu akşam bizim bahçedeki kömürlükte buluşacağını söyledi. Ben bu işin öyle kömürlük köşelerinde olmayacağını, beraber bir eve, yada otele gitmemiz gerektiğini söyledim. Bunu duyunca duraksadı, ama kabul etti, “Yerini ve zamanını sen ayarla ozaman!” dedi. Ben de, “Tamam!” diyerek telefonu kapadım. Onunla sağlam ve güzel bir şekilde sikişmek istiyordum. Öyle gecenin bir vakti kömürlükte, karanlıkta ve çuvalların arasında ayaküstü sikişemezdim. Ama şimdi nasıl, ne zaman ve nerede bunu yapacağımı düşünmeye başladım. Nermin abla çoğunlukla günlerini evinde, yada mahalledeki diğer kadınlarla geçiren bir kadındı. Öyle kendi başına bir yere gitmezdi. Şimdi kalkıp ona (Falanca yere gel!) desem nasıl gelirdi. Bunu kocasına, çocuklarına, komşularına nasıl anlatırdı.

O haftasonu komşulardan birinin düğünü vardı. Ben annemle beraber düğüne gitmek için çıkacakken, Nermin ablanın kızı geldi ve onları da düğüne götürüp götüremeyeceğimi sordu. Ben de, “Tamam!” dedim. Arabanın içinde beklerken Nermin abla kızıyla beraber göründü. Nermin abla uzun ve dar bir etek giymiş, üzerine de eteğine uyan bir ceket giymişti. Başını renkli bir türbanla bağlamış, ayağında yüksek topuklu bir ayakkabı vardı. Annem herzamanki gibi arkada oturuyordu. Kızı arkaya annemin yanına oturunca, Nermin abla da benim yanıma oturdu. Arabaya binince parfümünün kokusu içeriyi kapladı. Güzel bir makyaj yapmıştı. Yolda giderken ara sıra göz ucuyla kendisine bakıyordum. Ceketinin altındaki beyaz gömleğinin düğmeleri kopacakmış gibiydi. Benimle hiç konuşmuyordu.

Derken düğüne geldik. Düğünde de aynı masaya oturduk. Annem diğer masalardaki tanıdıklarla görüşmek için masadan kalkınca, Nermin abla bana doğru eğildi ve “Yeri ayarladın mı?” diye sordu. Ben henüz ayarlayamadığımı söyleyince, “Bu hafta içinde bitirelim şu işi, kocam şehir dışında çünkü!” dedi. Acaba benimle sikişmek mi istiyordu, yoksa başka çaresi kalmadığı için mi böyle diyordu, bunu bilmiyorum. Ama onu düşündükçe sikim kazık gibi oluyordu sürekli. “Annene uyku hapı içir, sizin evde yapalım!” deyince, bunu nasıl olup da düşünemediğime şaşırdım. Ama haftasonu olduğu için Eczaneler kapalıydı, nöbetçi Eczaneyi de nerden bulacaktım. Ona uyku hapını anca haftabaşı alabileceğimi söyleyince, çantasından küçük bir kutu çıkararak verdi, “Bunu kaynanam kullanıyor bazen, ondan yürüttüm birkaç tane. Bu gece annene 2 tane içir, yarın öğlene kadar uyanmaz! Ben de sabahtan size gelirim!” dedi. O gece düğünden ayrılmadan hepimize meşrubat aldım geldim. Annemin içeceği Vişne suyuyna, Nermin ablanın dediği gibi 2 tane uyku hapı atmıştım. İşe yarayıp yaramayacağını bilmiyordum. O gece gözüme uyku girmedi. Sabah olunca rüyalarımı süsleyen Nermin’i sikeceğimi düşünmek beni uyutmuyordu. İnanılmaz heyecanlıydım.

Sabah erkenden kalkarak annemin odasına baktım. Horul horul uyuyordu. Saat 9 gibi Nermin abla geldi. İçeri geçti. Fısıltıyla, “Haplar işe yaradı mı?” diye sordu. “İstersen kendin bak!” diyerek onu annemin odasına götürdüm. Annemin uyuduğunu görünce, “Nerede yapalım?” diye sordu. Ben de birşey demeden elinden tuttum ve odama götürdüm, kapımı kapadım. “Evdekilere ne söyledin?” diye sordum. “Merak etme sen, uydurdum bir şeyler!” dedi. Başını arkadan bağlamış, üzerinde uzun kollu bir bluz ve yelekle, altında uzun bir eteği vardı. Onu yatağıma uzandırdım. Soyundum ve çıplak kaldım. Nermin önümde yavaş yavaş kalkan sikime bakıyordu. Hemen dudaklarına yumuldum. Dudakları etliydi ve onları emmeye başladım. Dudaktan öpüşme konusunda tecrübesizdi, kendisini bana bırakmasını söyledim. Şimdi ben ne dersem onu yapıyordu.

Bluzunun üzerinden memelerini avuçladım. Dilimi ağzının içine soktum. Nermin’den hafif iniltiler geliyordu. Dilini çıkarmasını söyleyince çıkardı. Dilini, dudaklarını emiyor, ısırıyordum. Nermin iki elliyle başımı avuçlamış, beni kendisine çekiyordu. Elimi memelerinden çekip eteğinin içine soktum. Elim kalçalarına değince hafifçe ürperdi. Şimdi dudaklarını emerken kalçalarını avuçluyor, onları sıkıyordum. Dudaklarını emmeyi bıraktım ve eteğini yukarı sıyırdım. Bacaklarını iki yana doğru iyice açtı. Bembeyaz bacakları ve kalçaları şimdi önümde uzanıyordu. Kalçalarını öpmeye, emmeye ve yalamaya başladım. O anda artık zevkten kendimi kaybetmiştim, deli gibi kalçalarını avuçluyor, öpüyordum. Kalçaları kaymak gibiydi, tüy veya kıl yoktu.

Dudaklarım kasıklarına yaklaştıkça Nermin’in inlemeleri artmaya başlamıştı. Beyaz külotunun altından amı belli oluyordu. Külotunun üzerinden amına parmağımla baskı yapmaya başlayınca, “Immm!” diye bir ses çıkardı. Başımı okşuyor, inliyordu. Külotunu kenarlarından tutup yavaşça sıyırmaya başladım. Belini yukarı kaldırdı ve külotu bacaklarından çıkardım. Şimdi tüysüz bir şeftali gibi duran etli amcığı karşımdaydı. Am dudaklarına yumuldum. Hafif bir parfüm kokusu geliyordu, amına parfüm sıktığı belliydi. Amcığı kılsızdı. Ona yeni mi traş ettiğini sorunca, “Dün gece!” dedi. Ben amını yalarken, Nermin’in inlemeleri odayı doldurmuştu. Başımı amcığından kaldırdım ve bluzunu yukarı sıyırdım. Bej renkli sütyeninin kenarlarından memeleri taşacak gibiydi sanki. Sütyenini alta doğru sıyırıp memelerini ortaya çıkardım. Meme uçları koyu kahve renkli, iki iri zeytin tanesi gibiydi. Onları emmeye, ısırmaya başladım. Nermin’in inanılmaz zevk aldığı belliydi. Onları deli gibi emiyordum.

Sikim kazık gibi olmuştu, o nedenle üzerindekileri tamamen çıkarmasını söyledim. Daha fazla dayanacak gücüm kalmamıştı. Nermin şimdi yatağın üzerinde çırılçıplak yatıyordu. Bana, “İçime boşalma!” dedi. Ben de, “Merak etme boşalmam, ama seni bulutların üzerinde uçuracağım!” dedim. Sikimi tutmasını istedim. Önce çekindi, ama sonra ürkekçe de olsa tutmaya ve eliyle sıvazlamaya başladı. Ona kocasının sikinin benimki kadar olup olmadığını sorunca, “Hayır. Onunki şu kadar anca var…” dedi ve eliyle sikimi tam ortasından halka gibi tutarak, ortadan yukarısını gösterdi. Nermin sikimi sıvazlarken ben zevkten havalara uçuyordum. Neredeyse boşalacaktım. Ona, “Yan dön ve bir bacağını kaldır!” dedim. Benim yatağım tek kişilikti, iki kişi yan yana yatamazdı…

Dediğim şekilde sol yanına yattı, sağ bacağını dizinden bükerek hafifçe kaldırdı. Ben bacağını tutup iyice yukarı kaldırdım. Bacağı adeta pergel gibi açılmıştı. Biraz zorlandığı belliydi. Amı ortaya çıkmıştı. Sikimi tuttum ve amına sokmaya başladım. Sulanmış amı sikimi kolayca içine almıştı. Nermin’den derin bir, “Oohhh!” sesi geldi. Amının içi sıcacıktı. Bir süre içinde bekledim ve daha sonra yavaş yavaş gidip gelmeye başladım. Nermin başını sağa sola sallıyor, “Devam et, ohh, ohhh!” deyip duruyordu. Nermin’in bacağını omzuma koydum ve ellerimle yatağın başından sıkıca tutundum. Şimdi daha hızlı ve daha güçlü bir şekilde sikmeye başladım. Tek kişilik yatak şimdi kırılacakmış gibi sallanıyordu. Az önce zevkten inleyen Nermin şimdi altımda, “Ahh, ahh, yavaş, ahh!” deyip duruyordu. Yarağım taşaklarıma kadar amına giriyordu. Nermin altımda iki büklüm olmuştu, “Ahh, yavaş ol, lütfen, ahh, yalvarırım yavaş!” diyor, ama ben daha hızlı ve daha sert sikiyordum.

Nermin benim rüyalarımın kadınıydı, onu düşünerek 31 çekiyor, rüyalarımda onu sikiyordum. Ama artık rüyalarım gerçek olmuştu ve onu gerçekten sikiyordum. Memeleri sürekli sallanıyor, yüzünde acı ifadesiyle, sürekli, “Ahh, yavaş!” diye haykırıyordu. Elleriyle yatağa sıkıca tutunmuş, destek almaya çalışıyordu. Ama onu dinleyecek durumda değildim. O kadar şiddetli sikiyordum ki, Nermin’in kafası sürekli yatağın başına çarpıyor ve ‘Donk donk’ sesler çıkarıyordu. Ne kadar zamanın geçtiğini bilmiyorum, ama vücudumu bir titreme dalgası sardı. Boşalacağımı anladım ve yarağımı ani bir hareketle amından çıkardım. Nermin’in omuzumdan kayan bacağı duvara sertçe vurdu. Nermin’in üzerine çıktım, onu altıma almıştım ve yüzüne doğru bütün döllerimi fışkırttım. Başını sıkıca tutmuştum, bir yere oynatamıyordu. Döllerim yüzünü kaplamış, saçlarına bulaşmış, ağzının, burnunun içine girmişti. Boşalmıştım, ama 31 çeker gibi yarağımı kökünden ucuna kadar sıvazlıyor ve içinde kalan tüm dölleri Nermin’in memelerine akıtıyordum.

Nermin ağzına yüzüne fışkıran döllerimden iğrenmişti. Böyle bir şeyi daha önce yaşamadığı belliydi. Bir süre daha vücudunun üzerinde oturdum. Altımda nefessiz kalmıştı. Üzerinden kalktım. Yatağın ortası çökmüş gibiydi. Nermin Ahh’layarak yatakta doğrulmaya çalışıyor, bir taraftan da yüzündeki döllerimi elleriyle temizlemeye çalışıyordu. İçeri geçip annemin odasına baktım, annem halen uyuyordu. Nermin’e bir havlu götürdüm. Bununla yüzünü sildi. Hiçbir şey demiyordu. Yataktan kalktı ve üzerini giyinmeye çalışırken, “Ne yapıyorsun?” diye sordum. “Eve gidiyorum, istediğini aldın!” deyince, “Dur bakalım, bu kadar kolay değil. Sana o kadar para verdim, o parayla kaç karı sikerim ben biliyormusun? Bir yere gidemezsin daha!” dedim. Suratıma anlamsız anlamsız bakarak, “Ne istiyorsun daha?” diye sordu. Ben de, “Daha devam edeceğiz! Annem uyanana kadar! Bunu sen istedin!” diyerek, elinden külotunu ve sütyenini alıp yastığımın altına koyunca, Nermin başka çaresinin olmadığını anlamıştı…

“İyi hadi ozaman yap!” diyerek sırtüstü yattı ve bacaklarını ayırdı. Ona, “Kocanla hiç götten yaptın mı?” diye sorunca, yüzünün şekli değişti ve “Töbe töbe!” diye cevap verdi. Ben ısrar edince, birkaç defa yaptığını söyledi. Ben, “Kaç defa?” diye tekrar tekrar sorunca dayanamadı ve cevapladı. Kocasının 3 çocuktan sonra tekrar hamile kalmaması için kendisini birkaç yıldır çoğunlukla götünden siktiğini söyledi. Bunu duyunca az önce inişe geçen yarağım tekrar kalkmaya başladı. Ona, “Kocanla kaç defa sikişiyorsun?” diye sordum. Bu sefer sorularıma bekletmeden cevaplar veriyordu, “Ayda 1-2 defa.” dedi. “Seni hangi pozisyonda sikiyor?” diye sorunca, “Yüz üstü uzandırıp, arkadan götüme sokuyor.” dedi.

Ona yatağın üzerinde ellerinin ve dizlerinin üzerine çökmesini söyledim. Dediğim gibi yaptı ve köpek pozisyonunu aldı. Yatağım duvarın kenarında olduğu için başı duvara doğruydu, götüyse bana doğru. Bacaklarını iki yana iyice açtım ve götünün yanaklarını iyice ayırdım. Vücudunun başka hiçbir yerinde hiç kıl tüy olmamasına rağmen, göt deliğinin etrafı oldukça kıllıydı. Ben göt yanaklarını ayırınca, kendiliğinden açılan göt deliğinin ağzı 50 kuruşluk madeni para kadar vardı. Daha önce götünden çok sikildiği için deliği oldukça büyümüştü. Götünün deliğine biraz tükürük bırakıp, yarağımı yavaş yavaş sokmaya başladım. Biraz zorlansam da başı götüne girmişti. Kalanını da yavaş yavaş içeri doğru sokuyordum. Kocasınınkine oranla benim yarağım daha büyük ve kalındı. O nedenle Nermin yine az önceki gibi Ahh’lamaya başladı. Sürekli, “Çıkar, yapma, seninki çok acıtıyor!” diyordu. Ama ne olursa olsun, ben onu götünden sikmeye kararlıydım…

Onu belinden tutarak kendime çektim. Ayakta, dizlerimi hafifçe kırıyor ve yarağımı daha derinlere sokmaya çalışıyordum. Sonunda 1.60’lık Nerminin götüne yarağım taşaklarıma kadar girmişti. Nermin ise acıdan kıvranıyor, deli gibi bağırıyordu. Ben hızlı hızlı götüne sokup çıkardıkça, götünün deliği bir açılıyor, bir kapanıyor, sokarken delik yarağımı vakum gibi kendine çekiyordu. Fakat yine de amını sikerkenki kadar rahat girip çıkamıyordum götüne. Buna rağmen bir süre sonra daha da hızlandım. Dizlerimi kırarak yarağımı daha derinlere sokuyor, sonra hafifçe doğruluyordum. Daha sonra sağ ayağımı yatağın üzerine koydum ve götünü bu şekilde sikmeye devam ettim. Nermin’in bağırmaları odamın duvarlarında yankılanıyordu. Bu şekilde götünü kaç dakika siktiğimi hatırlamıyorum, fakat ilk defa bir göt sikmenin heyecanıyla bir türlü boşalamamıştım…

Bir süre sonra, her soktuğumda, Nermin de inleyerek götünü kasıklarıma vurmaya başlayınca, inanılmaz bir zevk almaya başladım. Evet şimdi boşalmak üzereydim. Yarağımı taşaklarıma kadar götüne sokmuş, götünün yanaklarından sıkıca tutmuştum. O şekilde bir süre götünün deliğinde kımıldamadan kaldım ve döllerimi boşalttım. Boşalmam bitince yavaş yavaş yarağımı çıkardım. Yarağım tamamen çıktığı zaman Nermin’in kocaman açılmış göt deliği yavaş yavaş kapandı. Ama götü yıllardır sikildiği için, yine bir madeni 50 kuruş kadar açık kaldı. Tamamen kapanmıyordu. Nermin acı içinde doğrulduğunda götünden döllerim süzülüyordu. Paramın karşılığını aldığımı düşünerek, yastığın altına koyduğum külotunu ve sütyenini verdim. Üzerini giyinirken, “Beni mahvettin, hayatımda böyle sikilmedim!” dedi. Giyindikten sonra birşey demeden çıktı gitti. Ben de banyoya girip yıkandım. Annem de öğleden sonra uyanmış ve “Amma da uyumuşum!” diye söyleniyordu.

Ertesi gün işten döndüğüm zaman, annem Nermin’in parayı getirdiğini söylediğinde şaşırmıştım. Nermini cebinden aradım, ama açmadı. Ben de mesaj attım, “Madem parayı getirecektin, kendini niye siktirdin?” diye yazdım. Cevap gelmedi. Gece geç bir saatte telefonuma bir mesaj düştü, “Ben de seninle sikişmek istiyordum!” diye yazmış. Ben de ona, “Tadın damağımda kaldı. Şu an seni düşünerek 31 çekiyorum!” diye yazdım. Bana mesajında sadece öpücük gönderdi. Ondan yeşil ışık almıştım böylece. Fırsatını bulunca onu yeniden sikmek için yanıp tutuşuyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Damadım artık beni de sikiyor! (Sedef 38 Y., Essen

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Damadım artık beni de sikiyor! (Sedef 38 Y., Essen
Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır Kaymak Gibi Sikilen Amlar Sitesini takip ediyor ve çok beğeniyorum. Ben Sedef, 38 yaşında, evli ve iki çocuk sahibiyim. Oğlum 21, kızım 20 yaşında. İkisi de evli. Kocam 51 yaşında. Babamlar ozaman beni Almancı diye, benden 13 yaş büyük şimdiki kocama verdiler ve 20 seneye yakın Almanyadayım. Kızıma bir sene önce Önder isminde bir genç talip oldu ve evlendiler. Damadım Önder çok yakışıklı, 1.80 boylarında, çok efendi ve çevresinde takdir edilen birisi. Önder babasından devraldığı Kuyumcu dükkanını büyütüp bir kaç kuyumcu dükkanı daha açmış, işine sadık ve başarılı bir İşadamı. Kızımla çok mutlu bir evlilikleri var. Kızımın bir dediğini iki etmez, el üstünde tutar.

Bir akşam Kocam 2 günlüğüne Fransaya gitmesi gerektiğinde, Damadım, beni çok sever, “Anne biliyorum alt tarafı bir gece, ama yine de yalnız kalma, evimiz büyük, Kayınbabam gelene kadar bizde kal!” diye rica etti. Kızım da israr edince, kabul ettim. Akşam yedik içtik, yatmaya kalktık. Bana üst kattan, kendi odalarının karşısında oda hazırlamışlar, ben de odama çekildim. Yerimi yadırgadığımdan olacak, bir türlü uyuyamadım. Gece saat 2 civarı kalktım, mutfağa inip bir bardak su alacaktım. Kızımın odasının önünden geçerken, odadan gelen sesler duydum. Ama ne sesler, sanki kızım canı yanıyormuş gibi feryatlar ediyor. Kapı hafif aralık olduğundan merak ettim, içeri baktım. Ama ne göreyim, seks yapıyorlar. Kızım Damadın üzerine oturmuş, kendinden geçmiş, ama baya bir zorlanır halde idi.

Karı koca sex yapıyorlar, nasıl yaptıkları beni igilendirmez diye düşündüm ve mutfağa indim. Suyumu içtim, biraz TV’ye baktım 1 saat kadar, sonra tekrar yukarı çıkmaya karar verdim. Yukarı kata çıktığımda kızımın odasından halen sesler geliyordu. İnanamadım, bu ne ya, bu kadar uzun sex mi olur? Kapı aralığından yine baktım. Kızım halen Damadın üzerinde, yalvarıyor, “Önder kurban olayım halim kalmadı, öldüm bittim, boşal artık!” diyor. Ama Damat alttan vurdukça vuruyor. Odada küçük gece lambası açık, ama içerisi loş olduğundan dikkatlice baktım. Ne göreyim? Gözüme inanamadım! Kızıma giren yarak kol gibi bir yarak! Kızım kalkıyor baya, ama yarağın ucu halen görünmüyor. Hayretler içinde seyretmeye devam ettim. Bizim Damatta rahat 20-25 cm yarak varmış, bir de kalın ki, deme gitsin. Damat da bizim kıza yalvarıyor, “Ne olur biraz da arkadan gireyim, bir senedir yalvarıyorum bir kerecik bile sokturmadın arkandan!” diye. Kızım da, “Olmaz Önder, istediğin kadar yalvar, arkadan yaptırmam, ben önden seninkini alana kadar 6 ay çırpındım durdum!” diye. O arada fark ettim ki, bacak aram iyice ıslanmış…

Kendimden utanıp sessizce odama geçtim. Ama busefer de Damadın yarağı ve kızımı o kadar uzun sikmesi takıldı kafama, uyuyamadım. Kocam beni ayda ya bir ya iki kez siker, ama 3-4 dakikayı geçmez, ne olduğunu anlamadan biter, sırtını döner uyur. Bazen arkadaşlar Orgazmdan bahseder, Orgazm nedir, nasıl birşey olduğunu bilmesem de, çok iyi bir şey olduğunu anlatmalarından anlardım. Yatağımda, kafamdan bunlar geçerken amımın yine ıslandığını hissettim ve (Damadın yarağını düşünerek) kendi kendimi tatmin ettim. Sabah kahvaltıda, kızımın gözlerinin içi gülüyordu. Damat da çok neşeliydi. “İyi uyudun mu Anne?” diye sordular. “Sağ olun çocuklar, çok iyi uyudum, yerim rahattı.” dedim. Ertesi gün kocam Fransadan gelince ayrıldım kızımın evinden.

Aradan iki ay geçti, ben Türkiyeye (Ankaraya) izine gideceğim Uçakla. Damat aradı, “Anne sen ne zaman gideceksin Türkiyeye?” diye. Kendisinin de işi çıkmış, Türkiyeden altın, kuyum falan alacakmış ve ertesi gün dönecekmiş, “Beraber gidelim mi?” dedi. “Tamam!” dedim, Damat ta kendine benim Uçakta yer ayırttırdı. Gideceğimiz gün gelince beni evden aldı, beraber Havaalanına gittik. Arabasını Düsseldorfta Otoparka bıraktı, bindik Uçağa. Hava şartları öyle kötü idi ki, Uçak sürekli sallanıyor, ben çok korkuyordum. Damat, “Anne korkulacak bir şey yok, ben böyle havalarda çok uçtum!” desede, benden çıt çıkmıyordu. 2 saat sonra Pilot anons yaptı, “Aşırı kötü hava şartları yüzünden Ankaraya uçamayacağız, mecburen İstanbula inmemiz gerekiyor!” diye. Neyse, İstanbula indik. Bizi toplu halde yakındaki bir Otele götürdüler, “Yarın hava şartları düzelir düzelmez biz sizi alır, Ankaraya uçururuz!” dediler.

Otele vardık. Bizim Uçak gibi birkaç Uçak da seferini erteleyince Otelde yer kıtlığı yaşanıyormuş. Nerdeyse birbirini tanımayanları bile aynı odaya verdiler. Biz de zar zor tek bir oda alabildik. Mecburen Damatla birlikte kalacaktık. Odamıza çıktık, Damat, “Anne sen gir bir Duş al rahatla, sonra ben alırım.” dedi. Duşumu aldım, sonra Damat girdi duşa, ben yatağa yattım. Damat duştan çıktı, baktım yere battaniye seriyor, içim rahat etmedi, “Oğlum saçmalama ne yapıyorsun? Yerde olmaz! Gel sen de yatağa yat, ikimiz de sığarız, birbirimize sırtımızı döner yatarız!” dedim. Damat, “Anne seni rahatsız etmeyim, ben biraz deli yatarım…” dese de, “Olsun gel sen, yerde olmaz!” diye ısrar ettim. Sonunda Damat geldi yatağa ve birbirimize arkamızı döndük yattık, uyuduk…

Gece saat 3 gibi uyanmışım. Gözümü hafif araladım, baktım üzerimde bir Bacak ve bir Kol var. Damat bana arkadan resmen sarılmış, ama uyuyor. Malum karısına sarılıp yatma alışkanlığı var diye seslenmedim. Ama o andan itibaren gözüme bir türlü uyku girmedi. Bir ara kalçamın arasında sert bir şey hissetmeye başladım. Damadın yarağı! Büyüdükçe büyüyor, sertleştikçe sertleiiyor. İçim bir tuhaf oldu, kalkmak istedim, ama Şeytan dürttü, ben de kalçamı Damada doğru dayamaya başladım. Ben kalçamı arkaya dayadıkça, sanki Damadın yarağı geceliğimle beraber içime girecek. Bacak aram iyice ıslanmaya başladı. Sonra Damat elini Pijamamın içine sokup, göğüslerimi avuçlamaya başladı. Bu hareketi de mi uykusunda yapıyordu acaba? Damadı bilmiyorum, ama ben uyuyormuş gibi yapmaya devam ettim, fakat heyecandan yerimde duramıyorum. Damat yaklaşık 10-15 dakika göğüslerimi okşadıktan sonra, elini bacak arama götürdü, külotumdan içeriye soktu ve amımı okşamaya başladı. Ben yine seslenmeyince, Damat kafasını yorganın altına sokup Pijamamı ve aynı anda külodumu da aşağı sıyırdı. Ben ne yapacağımı şaşırmış bir halde beklerken, Damadın ıslak dilini amımın dudakları arasında hissettim. Damat amımı öyle bir yalıyor ki, dayanmak mümkün değil!

Damat yarım saate yakın yaladı amımı. Bu arada ben kaç kez boşaldım bilmiyorum. Demek Orgazm dedikleri buymuş! Derken Damat yorgan altından göbeğimi yalayarak tekrar göğüslerime doğru çıktı. İşte o anda açtım gözlerimi ve Damatla göz göze geldik. Bir an bakıştıktan sonra ben yumuldum Damadın dudaklarına. Hiç konuşmadan öyle ateşli öpüşüyoruz ki, ben resmen eridim bittim. Sonra bir ara Damat yarağını külodundan çıkarıp, yarağını amıma sürtmeye başlayınca, iyice şaşırdım ve heyecandan nefes bile alamadım. Damat yarağının kafasını amımın deliğine yerleştirip yavaş yavaş sokmaya başlayınca irkilmişim birden. Sanki amım yırtılacak sandım ve kendimi biraz geri çeker gibi yaptım. O anda Damat sessizliği bozdu ve “Korkma Anne, kızın bunu komple alıyor, sende alırsın!” dedi ve yarağını amıma santim santim sokmaya devam etti. En sonunda taşaklarının amımın dudaklarına dediğini hissettiğimde zevkten öleceğimi sandım. Elimde olmadan amım kasılıp kasılıp gevşeyerek Damadımın yarağını kavrıyordu…

Bir saate yakın, Damat beni evire çevire her pozisyonda sikti. Öldüm bittim, Orgazm üstüne Orgazm olup olup boşaldım. En sonunda Damadın yarağının iyice şiştiğini hissetmemle birlikte içime boşalması bir oldu. Nasıl boşalıyor ama! Sanki amımın içine Bahçe Hortumu sokmuşlar ve suyu sonuna kadar açmışlar gibi! Boşalması bitince üzerime yığılıp kaldı. Bir süre birbirimize sarıldık, öpüştük ve dinlendik.

Sonra beraber kalkıp duşa girdik. Duşta o beni, ben onu yıkarken, Damadın yarağını elime aldım ve “Halen inanamıyorum, ben bunu nasıl aldım Önder?” dedim. Damat, “Aldın işte!” diyerek hınzır hınzır gülüyordu. Yıkanıp yatağa geçtik. Damadın göğsünü okşamaya öpmeye, daha sonra da yalamaya başladım. Ben daha tam aşağıya inmeden, baktım Damadın o hayvansal yarak yine kol gibi olmuş, beni bekliyor. Yarağını öpüp yalamaya başladım. Yarağının kafası ağzıma zor sığmasına rağmen, büyük bir iştahla yalıyordum. Bu arada Damat amımı parmaklamakla meşkuldü. Çok geçmeden amım vıcık vıcık ıslandı. Damadın üstüne çıktım, yarağını amımın ağzına yerleştirip, yavaş yavaş yarağına oturdum. Sonra da oturup kalkmaya başladım. Yaklaşık yarım saat üstünde zıpladım ve iki kez daha Orgazm oldum. Ama Damadın yarak halen kazık gibi ve boşalmaya niyeti yoktu…

Aklıma onların evelerinde kaldığım geceki kulak misafiri olduğum olay geldi. Kalktım Damadın yarağının üstünden ve çantama uzandım. Damat Ne oluyoruz? gibi bakınca, “Hayatımın ilk Orgazmnını bana sen yaşattın, ben de sana kocama bile vermediğim, senin kızımdan istediğin ama alamadığın şeyi, arkamı verecem!” dedim ve elkremini aldım çantamdan. Damadın jeton anında düştü, götten vereceğimi anladı ve sevinçten gözleri Fal Taşı gibi açıldı. “Dur Anne, bana bırak!” diyerek, kremi elimden aldı ve yarağını bir güzel kremledi. Sonra beni yüzükoyun yatırıp, göt deliğimi iyice kremledi. Sonra da yarağını götümün deliğine dayadı ve yavaş yavaş götüme sokmaya başladı…

Damada, “Önder aman dikkat et, ilk kez olacak!” diye yalvarıyorum. İnanın Damat 15 dakikaya yakın uğraştıktan sonra sonunda kafasını götüme zar zor sokabildi. Fakat girmesi ile birlikte beynimde şimşekler çaktı. Sanki götüm patlayacak gibiydi. Ben, “Dur biraz bekle!” deyince, Damat öylece biraz bekledi. Sonra, yavaş yavaş kalanını da sokmaya başladı. En sonunda köküne kadar götüme aldım. Yavaş yavaş sokup çıkarmaya başlayınca, götüm de alışmaya başladı. Az sonra Damat seri şekilde ama yavaş yavaş götüme girip çıktıkça, aynı anda nasıl hem acıyı, hem heycanı, hemde zevki hissettim anlatamam. Damat yarım saate yakın sikti götümü. Ve sonunda yine öyle bir patladı ki, döllerini taa bağırsaklarımın derinliklerinde hissettim…

Biraz dinlendikten sonra yine beraber kalkıp duşa gittik, ama gelin birde bana sorun, duşa kadar nasıl yürüdüm diye. Duştan sonra yatakta birbirimize sarılıp yattık. Uyumuşuz. Sabah odadaki telefonun çalmasıyla uyandık. Resepsiyondan arıyorlardı, “Bir saat sonra hazır olun, Havaalanı Otobüsü sizi Otel önünden alacak.” dediler. Telefonu kapattıktan sonra Damat, “Ohooo daha bir saatimiz var!” diyerek hınzır hınzır güldü. Gülüşünden anladım, aklımdan bu beni yine sikecek diye geçirmemle birlikte, Damadın yarağını da amımda hissettim. Damat beni bir yarım saat daha sikti. Sonra hazırlandık. Saat gelince bizi Otobüsle aldılar, Ankara Uçağına bindirdiler. Ankaraya vardığımızda Damat ilk gün alcağı kuyum malzemelerini aldı. Fakat kızıma telefon açarak, “Haftaya fiyatlar ucuzlayacakmış…” dedi ve Ankarada kalış süresini bir hatfa daha uzattı. Bu bir hafta boyunca hergün sikiştik Damatla!

Almanyaya geri döndüğümüzden beri, okadar sık olmasa bile, Damat kızımdan fırsat buldukça beni de sikiyor artık. Böyle hayırlı Damat her Kayınvalidenin başına…

[Sedef]

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sexi Sınıf Arkadaşım

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Sexi Sınıf Arkadaşım
En yakın arkadaşımdan başka sınıfta ” gay ” oldugumu bilen kimse yoktu. Fakat sınıfımızda uzun boylu esmer bi çocuk vardı.Beden derslerinde üstünü değiştirirken aletinin büyüklüğü kilodundan belli oluyodu.Aramızda o kadar iyi değildi. Ve çok yakışıklıydı . Onu istiyordum ! Birgün öğretmen ödev verdi. Ve benide onunla eşleştirdi.Mecburen benım onlara gıtmem gerekiyordu ve gittimde. Ödevi yapmaya başladık ve çocukla sürekli şakalaşıp duruyoduk sexten konuşuyoduk.Tuvalete gittim ve kilodumu çıkardım. Her kıç böyle daha seksi gözükmezmi? Evinde kimse yok annesi caddeye gitmiş babası çalışıyordu. Odaya girdiğimde porno açmış, masturbasyon yapıyordu. Ve gülümsedi kapadı. Ve bana ” çok azdım ben ya ” dedi. Bende güldüm. Arkama dönüp birşeye bakıyomuş gibi yaptım ve götüm belli olduğu için “ooof” dedi.Bende ” ne oldu?” dedim. “azdım hemde çok , evdede kimse yok dedi ” bende ” yani?” Hayatımda ilk defa bi erkeği sikme isteğim geldi ” dedi. “Senin götün kadın götü gibi ” diyerek okşamaya başladı. Ve kalkık olan sikini eşofmanından çıkardı ve yalamaya başladım. Kıllı ve 17 yaşında olmasına rağmen çok büyüktü. 20cm falan.Yarım saate yakın hem seviştik , hem sikini yaladım , hem götümü yaladı. Ve 1.5 saat sex yaptk . Soktu dibine kadar ,babasının prezervatifini kullandı. Çıkardı ve götüme boşaldı . Binbir türlü sikti beni : Kucakta ,yatakta , ayakta…
Daha önce hiçbirini sikmemişti. Sonra tekrar seviştik. Ve giyindik . O günden sonra okulun tuvaletlerinde veya her boşyerde öpüşürüz ve bazen oral yaparız. Bu benım 5. sexim olmuş oldu… Bütün baylara bi öpücük yolluyorum … Mucccuxs 😉

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

YAŞANMIŞLAR4

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

YAŞANMIŞLAR4
SALONDA OTURUYORDUK GAMZE MURAT LA ÜÇLÜ KOLTUKTA BEN TEKLİDE HAKANDA KARŞIMDAKİ TEKLİDE HALA ARKAM SIZLIYORDU TATLI TATLI. GAMZE VE MURAT ÖPÜŞMEYE BAŞLADILAR. GAMZE SARHOŞ OLMUŞTU BAYA KOLTUKTA MURATA ORAL YAPMAYA BAŞLADI DİZLERİNİN ÜZERİNDE BİZE DOGRU DOMALMIŞ VAZİYETTE OTURDUGUM YERDEN KALÇALARINA YASTIK ATTIM KALÇALARINI SALLIYORDU TAHRİK EDİCİ BİR DURUMDAYDI.
HAKAN YERİNDEN KALKIP GAMZENİN KALÇALARINI OKŞAMAYA BAŞLADI MURAT
“BIRAK OGLUM GAMZENİN GÖTÜNÜ İLK BEN SİKİCEM”
GAMZE ŞIMARIK KIZ EDASIYLA
“ACIR AMA BANANE YA OLMAZ”
“SEN MERAK ETME YAKMAM FAZLA CANINI BERNA NASIL ZEVK ALDI SENDE ALIŞIRSIN”
KALKTI GAMZE Yİ DOMALTTI VE ARKASINI YALAMAYA BAŞLADI PORNO SEYREDER GİBİ SEYREDİYORDUM DİLİ GÖTÜNE DARBELER ATIYOR ORAYI ZORLUYORDU. BENDEN ODADAN KREM GETİRMEMİ İSTEDİ
GELDİGİMDE DİLİ HALA GÖTÜNÜ YALIYORDU.. KREMİ ALDI BOLCA DÖKTÜ KALÇALARIN ARASINA PARMAKLARI İLE DELİKTEN İÇERİ İTİYORDU KREMLERİ GAMZE DAHA ÖNCE HİÇ YAPMAMIŞTI ANAL PARMAKLAR BİLE ZORLUYOR KASIYORDU KENDİNİ BAŞ PARMAGINI SOKUYOR GAMZE
“ACIYO ACIYO”
DİYE TEPKİ GÖSTERİYOR KOLTUKTA KIVRANIYORDU KOLTUGUN EN UCUNA KADAR KAÇABİLDİ ŞİMDİ KAFASI KÖŞEYE GİRMİŞ GİDECEK YERİ KALMAMIŞTI GİREN TEK PARMAKLAR İKİ OLDU AMA GAMZE SÜREKLİ ACIYO DİYE İNLİYORDU.
HAKAN KAPASI MORARMIŞ PENİSİNE KREM SÜRDÜ VE GAMZENİN GÖTÜNE SÜRTMEYE BAŞLADI GAMZE KENDİNİ KASIYOR.
“YAPMA LÜTFEN ACIYO”
“KASMA KENDİNİ RAHAT BIRAK KASARSAN ACIR”
YANLARINA GİTTİM GAMZENİN SAÇLARINI VE SIRTINI OKŞUYARAK NEFES ALMASINI RAHAT BIRAKMASINI SÖYLEDİM.
MURAT PENİSİNİ ELİYLE KAVRAMIŞ KAFASINI GÖTÜNE SOKMAYA ÇALIŞIYORDU BEN BİRAZ DAHA KREM SIKTIM GAMZE ACIYO ACIYO LÜTFEN
DİYOR KESİK KESİK NEFES ALIYORDU BEN KALÇALATINI OKŞAYIP RAHAT BIRAK KENDİNİ DİYE TELKİN EDİYORDUM.
BİR ARA SALDI KENDİNİ MURAT BİR HAMLEYLE KAFASINI SOKTU ŞİMDİ KAFASI GAMZENİN GÖTÜNDEYDİ DAHA 1-2 CM GİRMİŞTİ GAMZE YALVARIYORDU.
“LÜTFEN MURAT ÇIKAR LÜTFEN ÇOK ACIDI”
MURAT TAM TERSİ MİLİM MİLİM DAHA DERİNE GİDİYORDU. HARİKA BİR GÖRÜNTÜYDÜ GAMZENİN GÖTÜ O KOCA PENİSİ YOK EDİYORDU SANKİ YAVAŞ YAVAŞ HEPSİ GİRMİŞTİ ARTIK.
ÇOK YAVAŞ SOKUP ÇIKARMAYA BAŞLADI ÇIKARKEN KREMLER DIŞARI ÇIKIYOR SONRA TEKRAR GİRİYORDU GAMZE Yİ BELİNDEN TUTARAK İÇİNDEN ÇIKMADAN KOLTUGUN ORTASINA DOGRU ÇEKTİ YÜZÜNÜ GÖREBİLİYORDUM ARTIK AGLAMIŞTI. ELİNİ TUTTUM TAMAM GEÇTİ RAHAT OL ARTIK DEDİM.
HAKAN SOKUP ÇIKARIYOR GAMZENİN İLK KEZ SİKİLEN GÖTÜNÜN KEYFİNİ ÇIKARIYORDU DAHA ÖNCE İKİ KEZ BOŞALDIGI İÇİNDE BOŞALMIYORDU BİR TÜRLÜ
“HOŞUNA GİTMRYR BAŞLADIMI”
“EWET”
ACIYOLAR EWET OLMUŞTU ARTIK. MURAT TER İÇİNDE KALMŞTI PENİSİ İYİCE KALINLAŞMIŞTI BOŞALACAKTI HIZLANDI GAMZE BAGIRIYORDU YAVAŞ DİYE AMA BELİNDEN KAVRAMIŞ DİBİNE KADAR SOKUP ÇIKARIYORDU BAGIRARAK BOŞALMAYA BAŞLADI İÇİNE FIŞKIRIYOR KASILIYORDU RAHATLADI PENİSİNİ ÇIKARDI GAMZENİN GÖTÜ İÇİNDEN PENİS ÇIKINCA SANKİ HİÇ GİRMEMİŞ GİBİ KASILDI ÖNCE ELİMLE OKŞADIM KALÇASINI GÖTÜNÜ RAHATLADI GÖTÜYLE OYNADIM BİRAZ GENİŞLEMİŞTİ DELİK BİRAZ BİR SÜRE ÖYLE KALDI SONRA BANYOYA GÖTÜRÜP YIKADIM ONU TİTRİYORDU HALA AMA HOŞUNA GİTMİŞTİ.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

KOCAM ISTEDI KAYNIMLA(ALINTI)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

KOCAM ISTEDI KAYNIMLA(ALINTI)
ben Selda. Almanyada Bremende yaşıyorum. Evleneli 14 sene oldu. Kocam 42 yaşında. Kocamla sex yaşantımız başlarda fena değildi, yani kocam hastalanıncaya kadar. Şeker hastası olan kocamın artık siki kalkmıyor ve erkeklik görevini yerine getiremiyordu. Durum böyle olunca da kocam amımı yalayarak ve parmaklarıyla benim orgazm olmamı ve boşalmamı sağlıyordu. Kocam üzülmesin diye ona hiç birşey belli etmiyordum, ama canım hep yarak istiyordu, hiç birşey bana yarağın verdiği hazzı vermiyordu.

Bir gece yatakta kocam yine amımı parmaklarken, sanki derdimi anlamış gibi bana, “Aşkım canın hiç mi gerçek yarak istemiyor? Birini bulalım sana, seni adam gibi siksin tatmin etsin!” dedi. Kocamın bu lafına şaşırmıştım, ilkin ne diyeceğimi bilemedim, sonra beni deniyor diye düşündüm ve “Sen manyakmısın? Ne dediğini kulağın duyuyor mu? Kimseyi istemiyorum, ben senle mutluyum!” falan dedim ve konuyu kapattım. Fakat kocam bunu devamlı dile getiriyordu artık, “Karıcığım gençsin güzelsin, benim yüzümden yarağa doyamadın, istersen beni boşa ve siki kalkan genç biriyle evlen!” falan diyordu. Ben de onu çok sevdiğimi, herşeyin sex olmadığını falan söylüyordum. Ama kocam ısrarla, “Sana birini bulalım!” diye devam ediyordu. Ben de her seferinde, “Saçmalama, olmaz öyle şey!” diyor kapatıyordum konuyu.

Amıma yarak girmeyeli aylar olmuştu. Kocam yine bir gece amımı yalarken inanın çok azmıştım. Yatağın başucunda duran Deodoranta uzandım aldım ve kocama verdim, “Al bunu sok amıma!” dedim. Kocam amıma Deodorantı sokup çıkarırken ben de gözlerimi kapatıp, amıma gerçek yarak giriyormuş gibi hayal kuruyordum. Kocam, “Bu güzel am daha fazla yaraksız duramaz aşkım, bu ama gerçek yarak lazım, canlı canlı, diri diri bir yarak lazım ve bunu ben istiyorum, ben senin adam gibi sikişmeni istiyorum, senin yarakla tatmin olmanı ve boşalmanı istiyorum, eğer bu isteğimi yapmazsan senden ben boşanacağım!” deyince beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Kocama şaşkın şaşkın bakarak, “Sen iyisin demi? Ne yapmak istiyorsun? Ben böyle de mutluyum!” dedim. Kocam da, “Canım karıcığım, seni çok seviyorum ve senin mutlu olmanı istiyorum, sen sadece sex için, cinsel doyum için bir başkası ile sikişeceksin, sen yine benim karımsın, sen yine benim başımın tacısın!” diyerek beni öpüyordu.

Baktım kocam beni bir başkasına siktirme konusunda çok ciddi, “Nasıl olacak peki?” dedim. Kocam da, “Her şeyi düşündüm ben, Hakanla sikişeceksin!” deyince, “Neeeeee?” diye gözlerim açılmıştı. Hakan kocamın kardeşi, yani kaynım. 22 yaşında, yakışıklı ve bana yenge diyen biri. Duyduğuma iyice emin olmak için, “Bizim Hakanla mı yani?” dedim. “Evet, kardeşimle sikişeceksin! Kardeşim dururken seni neden bir başkası siksin ki?” dediğinde donup kalmıştım. Bu arada kocam yine amımı yalamaya başlamıştı. Hem yalıyor, hem de konuşuyordu, “Hakan sikecek seni, kardeşimin koynunda tatmin olacaksın…” diye. O anda hiç birşey düşünmüyordum, şaşkındım sadece. Kocam, “Seni kardeşime siktireceğim!” diye diye yarım saate yakın yaladı amımı. Ben de kaynımın yarağını hayal ederek boşalmıştım…

Kocamla kaynım beraber çalışıyorlar, kendi işleri. Ertesi sabah kahvaltıdan sonra kocam işe gidince ben kafamdan kaynımı atamıyordum birtürlü. Kaynım oldukça yakışıklı biri, ama o güne kadar onunla böyle bir şeyi hiç düşünmemiştim, kardeşim gibi gördüm hep. Keyif çayımla birlikte sigara içmek için pencereyi açtığımda, kocamın benim arabamı götürdüğünü farkettim. Kocama telefon açtım ve neden benim arabamla gittiğini sordum. Kendi arabası çalışmamış, ondan benimkiyle gitmiş. “Sana araba mı lazımdı?” diye sordu. “Evet, günüm var ögleden sonra, oraya gideceğim.” dedim. Kocam da, “Tamam ben Hakanı yollarım, o götürür seni! Akşam konuştuklarımızı da unutma aşkım, çocuğa yakınlık göster, ufaktan ufaktan baştan çıkarmaya başla!” dedi. Telefonu kapatınca, kendi kendime, Neden yapmayayım ki, madem kocam da istiyor, hem koç gibi delikkanlı… diye düşündüm ve içimde yeniden alevlenen sex isteği ile hazırlanmaya başladım…

Aynaya daha mutlu bakıyordum. Banyoya girdim ve her yerimi traşladım, özellikle amımı kaymak gibi yaptım. Kaynımı düşünerek amımı okşayıp orgazm olduktan sonra duşumu aldım ve çıktım banyodan. Saçlarımı yaptım, kısa dar eteğimi giydim, en güzel parfümümden bolca döktüm üstüme ve kaynımı beklemeye başladım. Derken aşağıdan zili çaldı, “Yenge benim, hadi in, arabada bekliyorum.” dedi. Ben de, “Yukarı gel, daha erken, birer kahve içelim de öyle çıkarız!” dedim. Arabayı park edip yukarı çıktı. Kapıyı açtığımda, “Oooo yenge, bu ne hal, çok sexy görünüyorsun, düğüne gidiyorsun desem öğlen vakti düğün mü olur?” diye keyifle içeri girdi. Kahvesini verdim, karşılıklı içerken işyerinde işler nasıl gidiyor falan konuşurken, kaynımın gözleri sürekli bacaklarıma takılıyordu. Bu güne kadar hiç dikkat etmemiştim, ama pantolonun önü de bir hayli şişkin duruyordu. Ben de yavaş yavaş bacaklarımı açıyor, gülücükler atıyordum…

Kahvelerimiz bittikten sonra kaynım, “Yenge çıkalım da seni gideceğin yere götüreyim, geç kalırsam abim bana kızar.” dedi. Evden çıktık, yola koyulduk. Arabada parfümümün kokusu her yeri sarmıştı. Çaktırmadan bakıyordum ve kaynımın önünün gittikçe kabardığını hissedebiliyordum. Kaynıma, “Kız arkadaşın, sevgilin var mı?” diye sorduğumda, “Aman yengeee, yine başlama, ben daha evlenmek istemiyorum!” dedi. Ben de, “Sadece kız arkadaşın var mı diye sordum, evlen mi dedim sana?” diyerek güldüm. Kaynım da gülerek, “Yenge kaç tane istiyorsun? Biliyorsun burası Almanya, pabuç değiştirir gibi sevgili değiştiriyorum!” dedi. Ben de şakasına, “Bana baak, sakın gavur kızlarından çocuk mocuk yapayım deme haa!” dedim. Kaynım, “Merak etmeyin yav, Alman kızlarıyla sadece eğleniyorum, iyi bir Türk kızı buluncaya kadar evlemem!” dedi. “Peki, nasıl birisini istiyorsun?” diye sordum. O da, “Senin gibi sexy olsun yenge!” dedi. “Canım benim!” deyip kaynımın yanağının dudağına yakın yerine bir öpücük kondurdum.

Bu arada günün yapılacağı evin önüne gelmiştik. Kaynıma, “Çok kalmıyacağım zaten, ben seni ararım, gelir beni alırsın!” dedim ve arabadan indim. Ben apartmana girene kadar kaynım gitmedi, kesin arkamdan kalçalarımı seyretmek için durdu. Kaynımı etkilemiştim :)) Yukarı çıktım, günün yapıldığı eve girdim. Sohbet mohbet, çaydı pastaydı derken, bir süre sonra kocam aradı beni, “Nasılsın canım, iyi misin?” diye soruyordu. Ben de, “Evet iyiyim, gündeyim, birazdan Hakan gelip alacak beni.” dedim. Kocam, “İyi iyi aşkım, dediklerimi unutma sakın!” diyerek telefonu kapadı. Gün daha devam ederken ben izin istedim. Arkadaşlar, “Ne o ya, daha erken!” falan dedilerse de, ben kaynımı aradım gelsin diye. Aklım kaynımın yarağındaydı, onu içime alacaktım, düşündükçe amım ıslanıyordu, aylardır yanan amım sanki iflas etmişti ve sikilmek istiyordu…

Kaynım gelip telefonumu çaldırdı. Hemen indim aşağı. “Yenge çok kalmadın?” dedi. Ben de, “Amaan, uyuz karılar, hep aynı şeyler, sıkıldım! Ama belki sen beni güzel bir yere, birşeyler içmeye götürüsün?” dedim. “Tamam yenge, iyi bir yer biliyorum, gidelim, ama fazla durmayalım yoksa abim kızar bana.” dedi. “Ne kızacak? Benlesin! Ben birazdan abini arar söylerim, yoksa beni atlatmak için mi öyle diyorsun?” dedim. “Yok be yenge, senle birlikte saatlerce kalabilirim, ama abimi biliyorsun!” diye güldü. Güzel bir Cafeye götürmüştü beni. Birer duble Wiski ısmarladık, içeceklerimiz geldi. İçerken ben özellikle dirseklerimi masaya koyup öne doğru eğiliyordum. Göğüs dekoltem de açıktı zaten, kaynımın gözü memelerime takılıyordu sürekli. İkinci dubleleri içerken ben lafı kocamın şeker hastalığına getirmiştim. Kaynım da, “Evet yenge, abim çok sinirli oldu bu aralar.” dedi. Ben de, “Biliyormusun asıl sinirli olma sebebini?” dedim. Kaynım da, “Nedir yenge?” dedi. “Çünkü abinin artık şeyi…” dedim ve sustum.

Kaynım, “Anlıyorum yenge, doktor abime demişti zaten, zamanla erkekliğini yitirebilirsin diye.” deyince, gözlerim gözlerine takılmıştı. Bir iki dakika susukun bir şekilde birbirimizin gözlerine dalıp gittikten sonra kaynım, “Sana da üzülüyorum yenge, bu genç yaşında…” dedi. Ben de, “Olsun, ben abini seviyorum, ne olursa olsun o benim kocam. Ama madem laf açıldı, konuşuyoruz, bazı şeyler daha anlatacağım, ama bak aramızda kalacak kesinlikle, söz mü?” dedim. “Evet yenge, söz!” dedi. “Abin benim bir başkası ile yatmama bile razı!” dedim. Kaynım, “Neee!!!” diye afalladı. “Valla razı, hatta çok istiyor, ama ben istemiyorum, çünkü abini seviyorum!” dedim. Kaynım, “Yenge abim de seni düşündügü için istiyor bunu bence.” dedi. “Evet beni düşündüğü için tabii, ama ben bir başkası ile yapamam ki…” falan dedim. Tam o sırada kocam aradı, ben de, “Hakana el koydum bugün, çocuğa kızma!” dedim. Kocam da, “Hadi seni göreyim, bu işi yap bugün!” dedi ve kaynımı istedi telefona. Kaynıma, “Fazla iş yok şu anda, gelmene gerek yok, yengeni gezdir, eğlendir, yengenin gönlünü yap!” dedi…

Birer duble daha içip çıktık Cafeden. Evin önüne geldiğimizde kaynım, “Yenge görüşürüz!” dedi. Ben de, “Yukarı gelsene canım, konuşalım biraz daha!” dedim. “Tamam yenge!” deyip arabayı parketti ve yukarı çıktık. Merdivenlerden çıkarken yine kalçalarımı seyredeceğini bildiğim için yavaş yavaş ve götümü kıvıra kıvıra çıktım. Eve girince kocamın Wiskilerinden birini açıp birer duble doldurdum. Benim gözüm onun kabarık yarağındaydı, onun gözleri de göğüslerimle bacaklarımın arasında geziniyordu. Biliyordum, kaynım da o anda benle sikişmek istiyordu, ama nasıl başlayacaktım, onu bilmiyordum. “Hakan…” dedim. “Evet yenge?” dedi. “Ben…” dedim. “Evet yenge?” dedi, ağzımdan çıkacak kelimeleri heyecanla bekliyordu. “Biliyormusun…” dedim, ama takılıp kalmıştım, bir türlü nasıl söyleceğimi bilemiyordum, numaradan ağlamaya başladım…

Kaynım hemen yanıma geldi oturdu, “Yenge ne oldu, neden ağlıyorsun?” diye beni teselli etmek için. Ben cevap vermeden başımı omzuna koydum. Mis gibi kokusu vardı. Birden başımı kaldırdım, “Hakan beni öp!” dedim ve dudaklarına yapıştım. Kaynım şaşırmıştı ama yine de öpüyordu beni. 5 dakika kadar ateşli bir şekilde öpüştükten sonra, “Yengeni bir başka erkeğin sikmesini istermisin?” diye sordum. “Hayır! Asla!” dedi. “Ozaman sen sik beni, beni sen tatmin et, beni başka erkeklerin kollarına itme!” dedim. Kaynım salmıştı kendini, “Yengemmm benimmm! Ben varken sana erkek sinek bile kondurmam!” diyerek boynumu boğazımı öpüyor yalıyordu artık. Yavaşça elini memelerime attığında benim de kalbim küt küt atıyordu. Memelerimin ucu dipdiri, taş gibi olmuştu. İkimiz de çok heyacanlı ve bir okadar da ürkektik. Bir süre bu şekilde seviştikten sonra birden kaynımın kucağına çıktım oturdum ve bluzümü soyunup sütyenimi çıkarıp attım, memelerimi kaynımın ağzına verdim. Kaynım memelerimi öpüp yalayıp emerken ben de saçlarını okşuyordum. Eteğim sıyrılmış, bacaklarım onun belindeydi…

Sonra birden beni kucakladı ve yatak odasına götürdü, yavaşça yatağa bıraktı. Artık konuşmuyor, sadece sevişiyorduk. Elleri memelerimi yoğururken, dudakları dudağımda, dili ağzımın içinde öpüşüyorduk. Yavaşça elini ıslak ve ateş gibi yanan amıma götürdü. Amımın suları tanga külodumu bile ıslatmıştı. Önce eteğimi çekip çıkardıktan sonra tangamı çekti çıkardı bacaklarımdan. Külodumu yüzüne götürüp kokusunu içine çekti, “Ohhhh mis gibi kokuyor!” deyip kenara bıraktıktan sonra amıma eğildi. Dilini amıma değdirdiği an heyecandan ölecek gibi oldum. Kaynım ustaca yalıyordu amımı. Amımın dudaklarını vantuz gibi ağzına çekiyor, dilini amımın deliğinden içeri itiyordu. Amımı yalarken durmadan, “Offff yengem, yerim ben senin amını!” diye mırıldanıyordu. Kaynım beni ağzıyla boşalttıktan ve amımın sularını yalayıp yuttuktan sonra, marifetli ağzını biraz daha aşağılara kaydırıp, “Süpersin yengemmm, mis gibi kadınsın!” diyerek göt deliğimi öpüyor, dilini büzüğüme sokuyordu. Kocam da iyi am yalardı, fakat daha hiç götümü yalamamıştı.

Artık dayanamıyordum, birden doğruldum ve kaynımın elbiselerini parçalarcasına çıkardım. Boxerini de çıkardığımda damarlı ve oldukça iri siki taş gibiydi. Eee, 22 yaşında, sağlıklı genç siki tabii, öyle de olması gerekiyordu! Hemen sikine yumuldum ve dakikalarca yaladım emdim sikini. Bir an önce bu muhteşem yarağı içimde istiyordum. “Koçum hadi artık beni sikmeni istiyorum, ne olur sik beni artık!” dedim. Kaynım beni sırt üstü uzatıp üzerime yanaştı. Dudaklarımı öperken alttan da yarağının mantar gibi başı yavaşça içime girmişti. Uzun zaman olmuştu amıma yarak girmeyeli, zevkten deli gibiydim, sanki ilk defa sikiliyor gibi heyecanlıdım. Kaynımın o kalın damarlı kütük gibi yarağı amımı yararak ilerlerken ben de zevkten inliyordum. Hepsini sokup ta taşakları amımın dudaklarına değdiğinde, yarağının başı da mideme baskı yapıyordu…

Birkaç saniye sonra kaynım ağır ağır sokup çıkarmaya başlamış, sonradan da hızlanmıştı. İki dakika geçmeden ben tekrar boşalmıştım. Kaynım ise pompalamaya devam ediyor, ben çıldırıyordum, “Sik erkeğim, canımm benimm, ohhhhhh beeeee ne kadar güzel birşey buuu! Sikicim, erkeğim, sik yengeni, bir başkasına siktirme bu amı, ben sizin amınızım, koçummm benimmm, ohhhhh!” diye inliyordum. 15 dakika daha amımı pompaladıktan sonra kaynım birden kasıldı ve öylece durdu. Kesik kesik fışkırıyordu dölleri içime. Son damlasına kadar boşalmış ve üzerimden inip yanıma uzanmıştı.

Biraz dinlendikten sonra, “Yenge, bu yaptığımız doğru muydu?” diye tereddütünü dile getirdi. Ben de dudaklarına yapıştım ve “Aşkım sen yapmasan başkası sikecekti, ben bu evin amıyım, sizin amınızım, tabiki sen sikeceksin!” diyerek öpüyordum. Biraz öpüştükten sonra elimi yarı canlı sikine attım ve okşamaya başladım. Sonra da eğilip ağzıma aldım. Emerken siki ağzımda büyümeye başlamıştı. Kaynım, “Yengemm benimmm, harikasın sennn…” diye mırıldanıyordu. Kaynımın siki yine kıvama gelmişti. Domaldım bu sefer, istiyordum ki o koca sik amıma arkadan girsin. Kaynım da çekingenliğini atmış, artık ustaca sikiyordu amımı, ben de sikişin tadını sınırsızca alıyordum. Aylardır sikilmeyen amım, kaynımın, genç sikicimin yarağı ile coşmuştu, “Hakanımm, sik beni koçummm, doyur yengeni!” diye kaynımın altında zevkten kıvranıyordum…

Aylardır yaraksız kaldıktan sonra, sikişin ve yarağın tadını kaynımla yeniden almıştım. Artık nerdeyse hergün kaynımla sikişiyorum. Bunu bana yaşatan anlayışlı kocama teşekürler ediyorummm :))

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

film izle taksim escort mecidiyeköy escort bakırköy escort şişli escort ankara escort antep escort sex hikaye kocaeli escort kocaeli escort çankaya escort keçiören escort etlik escort sex hikayeleri otele gelen escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Casibom Casibom Giriş Casibom Casibom Güncel Giriş şişli escort ensest hikayeler Escort hurilerim.com Antalya escort kırklareli escort kırşehir escort kocaeli escort konya escort kütahya escort malatya escort manisa escort maraş escort mardin escort mersin escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya beşiktaş escort bakırköy escort sincan escort dikmen escort escort porno görükle escort bayan escort escort escort travestileri travestileri beylikdüzü escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa otele gelen escort bursa escort bayan porno izle Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort gaziantep escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj